- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден
Kajete mi kade da si praznuvam r0jdeniq den![]()
![]()
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица и да са описателни.
От къде си?![]()
Хаххахахах ,ами зависи на колко ставаш,какви купони харесваш и с какви пари ще располагаш???????????
![]()
![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
emi 0t petrich..edvali v t0q sait ima nqk0i 0t tuk...Първоначално написано от dani_kaulitz
na 15 stavaam...Първоначално написано от ^Amar te Duele^
Как къде ....
ела у нас ...
Ииии такаФ РД ще ти направваа 4е....![]()
Пстттт ебат тъпия въпросссс заааааааааааааа***биииииии![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ai ak0 0bichash ne me 0bijdai..v m0menta tfa mi e pr0blemaПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
ми в дисотека....,на боулинг.....,в ресторант...,кънки на лед....на картинг.....,може да отидете и на пеинтбол ама всъщност незнам какво има в петрич,но тва са няколко идеи...ако има такива неща там...!!!![]()
![]()
У вас ( ако ваще няма да са там) или на заведение/дискотека![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еххх защо и аз не бях от петриич ..тфа да ми беше проблема...спретваш един купон у вас (най-добре е домашно според мен),с мнооооого джонгааа![]()
![]()
Schranz music is my world !
Ами можеш да го празнуваш на барче,дискотека,но0 най-добре,според мен ще е вкъщи!Приятно прекарване!
[/quote][/u][/i][/b]
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
на диско![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ее ясно еее или намери някфа яка дискотека или у вас![]()
У вас най-добре щото ако излезнеш с приятели някъде да ги черпиш,ще ти излезне дявол и половина,е няма да ти излезне освен ако не си богата тогава няма да ти е проблем за парите![]()
Ъъ на улицата..
Що за въпрос??
Предложенията, които ти дадохме и сама можеше да се сетиш.. ама тва е то да те мързи да си мръднеш сивото вещество..