- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо повечето момчета харесват кухи момичета
Това НЕ е поредната тема за кифлите и фешънките а за нещо друго
Момчета замисля ли ли сте се защо повечето от вас харесват момичета,които се държат еднакво добре с всички,винаги си мълчат и се съгласяват с вас и никога не събират смелост да кажат мнението си или да защитават интересите си?Които се смеят на всичко което кажете,независимо колко тъпо е то,само за да ви се харесат и ви гледат с възхищение...И най-странното е,че смятате безхарактерните момичета за "мили" и "добрички"![]()
Всъщност психолозите са го доказали-това са момчетата,които не са уверени в себе си имат нужда от някой който да им четка самочувствието и за който винаги да са прави.Те просто приемат темпераментите и самоуверени момичета като заплаха,защото на тези години 14-17,мнението им за самите тях зависи от другите.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
защото те са прости като на слона г**а и момчетата могат да си ги минават по всякакъв начин![]()
кухи момичета?
..интересни думички...замисли се![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Щот умните са правят на голямата работа.
щото повечето момичета които не са спокойни и тихички са надути кифли. мн малко са момичетата с нормално самочувствие (нито в едната нито в другата крайност).
Welcome to the end of the thought process.
Ти имаш ли по-добро обяснение?Първоначално написано от cherinka
съгласна съм с написаното в тематаЖалко, че много от момчетата имат нужда точно от това галене на самочувствието и си мислят, че е голямо геройство да кажат нещо "умно" и мацките да се заливат от смях и възторг, нима това е единствения начин да покажеш симпатиите си към някого.. Е тук там се срещат и момчета, които биха те оценили такава каквато си, с товоя темперамент и мнения
![]()
Щото се връзват и разкарват лесно.
Само за удоволствие са..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахахахахаха големи психолози го раздавате![]()
мойто мнение е ,че момчетата който търсят "кухи момичета" - умните момичета не ги поглеждат
ми хои питай някой... а и защо винаги слагате всичко и всички под един знменател ... аа и съм съласна с тоз..андреев![]()
![]()
.!.
Ми щот са лесни.
Иначе ако стане въпрос за сериозна връзка - никой не ги търси тях, просто защото в един момент мъжът би поискал да получи разбиране, което те не могат да дадат.
Лека вечер.
Без лични и безлични съобщения, моля.
напротив... точно "умните" момичета в повечето случаи винаги се дразнят и завиждат на тия кухите барбита, щото са тъпи и имат готините момчета, а момчетата предпочитат тях пред умните.Първоначално написано от Andreev
И става една..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
М-да именно.Първоначално написано от mislitelka
И точно с такива се изневерява най-често![]()
Имаш предвид като си с умна изневеряваш, или обратното?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Следи мисълта от началото
За сериозна връзка всеки търси умна.
За изневеряане се търси кухо барби да го наречем. Перфектната за 1 вечер да речем.
Вие пък ще кажете,ч е не виждате какво става отстрани..
Е нали и аз уж тва приказвам.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Се тая, още 20 минути има до края на 3 ноември - очевидно е, че не мога да мисля any more.![]()
Не. Просто за тия се заговори. Пък и тия се противопоставят и описват олесно.
Златната среда в слуая е най-добра май![]()
Защото са по-лесни за манипулиране.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
щот кухитее управляват светаа![]()
![]()
![]()
Remmeber My Name ,, You`LL be Screaming It Later !!
ае кви са тея изтещели теми е![]()
![]()
в Раздел Секс ." как се прави секс" " как се бият чекий"
и тука некви "умни" теми![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
днес само се смеем.
мързи ни да пишем.![]()
Не е вярно,просто за вас всияко момиче със самочувствие със покритие е надуто,защото го виждате като заплаха за личното си достойнствоПървоначално написано от bishop
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...