- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Махане на бемки
Знаете ли някои ефикасен начин за преахване или скриване на малки бемки по лицето, някоя домашна рецепта или нещто подобно като нямам в предвид лазерно премахване!
Няма начин, освен с операция. По-добре не прави нищо с бенките, защото са опасна работа.
Не мога да си представя бенка, която да грози.(дори изпъкналите имат своя чар. пример - Параскева Джукелова, Елен Колева...)
Но много бенки могат да грозят. Повярвай ми!Първоначално написано от Blab
Blab, действително тези жени са си много хубави с бенки (пристрастна съм заради Елен), но има и доста грозоновати... Виждала съм жени с бенки м/у веждите, ама изпъкнала, ужас... Или пък някакви кафяви, изпъкнали и големи на брадата... Е, честно казано, не ми се струват особено красиви...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз имам мн бенки и по лицето и по тялото ..имам една на брадичката на която се радват мн хора.. и казват че това е моят чар![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Аз знам за 2 начина.
Първият е оперативно. Прави се анализ на бенката и чак тогава се преценява дали е възможно да се премахне или не. Не всички могат да се махнат!!!
Другият начин е с мазане със змийско мляко - специално растение, чието мляко обаче е оранжево на цвят. Използва се за изпъкнали бенки и просто ги прибира и прави плоски и равни с кожата. Не ги премахва.