.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    Norway, Норвегия, Варна

Махане на бемки

Знаете ли някои ефикасен начин за преахване или скриване на малки бемки по лицето, някоя домашна рецепта или нещто подобно като нямам в предвид лазерно премахване!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Няма начин, освен с операция. По-добре не прави нищо с бенките, защото са опасна работа.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Няма начин, освен с операция. По-добре не прави нищо с бенките, защото са опасна работа.

Мега фен Аватара на Blab
    Не мога да си представя бенка, която да грози.(дори изпъкналите имат своя чар. пример - Параскева Джукелова, Елен Колева...)

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Не мога да си представя бенка, която да грози.(дори изпъкналите имат своя чар. пример - Параскева Джукелова, Елен Колева...)
    Но много бенки могат да грозят. Повярвай ми!

Blab, действително тези жени са си много хубави с бенки (пристрастна съм заради Елен), но има и доста грозоновати... Виждала съм жени с бенки м/у веждите, ама изпъкнала, ужас... Или пък някакви кафяви, изпъкнали и големи на брадата... Е, честно казано, не ми се струват особено красиви...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

аз имам мн бенки и по лицето и по тялото ..имам една на брадичката на която се радват мн хора.. и казват че това е моят чар
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Аз знам за 2 начина.

Първият е оперативно. Прави се анализ на бенката и чак тогава се преценява дали е възможно да се премахне или не. Не всички могат да се махнат!!!

Другият начин е с мазане със змийско мляко - специално растение, чието мляко обаче е оранжево на цвят. Използва се за изпъкнали бенки и просто ги прибира и прави плоски и равни с кожата. Не ги премахва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си