.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

дисково пространство

от няколко дни дисковото ми пространство на С непрекъснато намалява и нз какво да правя не мисля че е свързано с другата ми тема понеже това се случва от скоро а онзи файл е там от мн повече време

OMG И на мен току що ми показа че нямам.Преместих всичко(освен един филм който трябваше да разархивирам) и пак ми показва същото.

Аз нямам такива проблеми

Нормално явление си е.
    Това е като защита на компа, ако нещо се срине изведнъж и не бачка както тряба, можеш да върнеш примерно състоянието му така както е работил преди 10 дни. И така всеки ден си записва файлове и хаби място.

За да освободиш място:
    Десен клик с мишката на My Computer -> System Restore -> Turn Off Systrem restore on all drives.

Десен клик на десктопа -> Properties -> Screensavers -> Power -> Hibernate - махаш птметката на Enable hibernation

След това отиваш в my computer -> десен клик на С: -> Properties -> Disk Cleanup -> маркираш всички отметки и чистиш. После и на другите дялове D:/, F:/ и т.н.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    tnx a lot

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си