- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли някакъв аксесоар...
без който не излизате от вкъщи? Аз, например, почти винаги съм с шал и обици. Имам много шалове и мнооого обици... нещо като страст са ми.
mindscan
гривни и пръстени
Без герданче не излизам, дори когато съм с шалче и не се вижда, просто така съм свикнала.
Напоследък и без обици рядко се размотавам, не ми се мисли какво ще е, като се пробия. Друго, друго, обичам да нося шапки, но не чак всеки ден.
Без плочка на любимата ми група е рядкост да ме срещнете![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не, че съм някаква кокетка или не мога без огледало, но винаги съм с грим, обеци, герданче, гривнички и с хубави дрехи. Всеки си има собствен стил, моя е винаги различен. Днес съм спортно небрежна, утре строго официална.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
обеци !задължително
иначе не се чувствам комфортно![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
колан
Телефон и дебитна карта
Попринцип си слагам бижута всеки ден, но ако нямам време, не ми пречи и без![]()
да телефона и дебитната карта са аксесоари понеже... И без дрехи сигурно не излизаш ?Първоначално написано от Sigrina
Eми аксесоари саПървоначално написано от 24white24
Като толкова искаш друг аксесоар, потвърждавам казаното от Whisskas за чантите![]()
Винаги съм с бижу някакво...
Обиците не си ги свалям, а трите пръстена на ръцете ми също си стоят винаги. Без пръстени не мога, неприятно ми е на пръстите... Почвам да си ги опипвам, за да създам фалшиво чувство на нещо около тях (страшно изказване).
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
без обиците си не ходя никъде ама аз и не ги свалям де..![]()
![]()
На дясната си ръка нося 3 мартеници от около 2 години и половина. Никога не съм ги сваляла. Също така и един напълно обикновен черен ластик, който или е в косата или е на ръката ми. На лявата нося една гривна, която е подарък от баба ми, донесе ми я от Холандия. На врата си нося на черна каишка пентаграм (не е обърнат).
Имам 5 дупки на ушите, но нося само 3 обици.
Това са моите си неща.
без чанта ... просто не мога да ходя без да държа нещодори един плик ми е достатъчен
и никога...ама никога не излизам без пръстена ситой ми е най-ценен от всички други бижута, обувки, дрехи, чанти и т.н... не съм го сваляла от година и нещо ... и не мисля да го правя
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
и аз така... даже ми е най-яко лятото като изляза без телефон, портфейл, часовник и други 'ежедняващи' предметиПървоначално написано от Raybeez
само по шорти и тениска... и нямам грижи
![]()
На дясната си ръка винаги нося бял ластик, освен когато не е на косата ми. Не мога и без чанта.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Телефон,Ключове и пари...Те това е всичко,на което му трябва човек.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
колан
Окау де, поправих се вечеПървоначално написано от Raybeez
Достатъчно
![]()
Не можели без чанти... и кво толкова слагате в тях? Сигурно си наблъсквате цялата покъщина вътре...
Аз мога без всичко...![]()
Телефон и ключове.
А, отскоро съм неразделна и с щипката си за коса.![]()
Аз имам един пръстен на палеца си , който не свалям. И една обица- китарка на 2-та дупка на ухото. Т'ва са май![]()
Първоначално написано от scoobydors
![]()
Аз не излизам без обеци.
Ъмм, и без ластик.