- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли някакъв аксесоар...
Ако handsfree се включва към аксесоарите явно е това![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
+1Първоначално написано от 24white24
mindscan
По тая логика за какво трябва да влизаш в църква,ако носиш вярата в себе си?Първоначално написано от 24white24
Аз влизам много рядко, но въпреки това го правя. Идеята беше, че ако си чак толкова вярващ, че да си правиш татуси с лика на Иисус и да носиш 50 такива накита, а да не ходиш в църква не върви... Просто ти личи, че си позьор.Първоначално написано от Reed
mindscan
Ми аз съм вярваща и както каза той си нося вярата в себе си.
Не ми трябва да ходя на църква при дебели мазни попове,които си пускат мп3 от телефона в църквата.
Аз ходя два пъти годишно. Достатъчно е да си впрвам истински, няма нужда да го показвам.
mindscan
нямам!
нещото което не свалям от ръката си е ластика ми за коса.
Винаги си стои там и когато ми потрябва си го ползвам.
Ами телефона ,най-обичам когато го забравя.Иначе не се сещам за нищо,без което да не мога да изляза.
GSM, часовник, обеци и пръстен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мм аз с една гривна от капа4ки от tuborg ама тя е спецялнаа за мен![]()
а другото ее.. телефонаа и паритее
Свикнала съм винаги да мъкна нещо нанякъде и ако нямам чанта и ръцете ми са свободни се чувствам все едно са ме обрали или съм си забравила нещо някъде и постотянно се оглеждам за чанта, независимо дали дамска чанта и "лайлонова" торбичка.
Нямам![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
обици хахаха и на мене шала ми стана такова дето не излизам без него ама по рядко ... гривни!
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
най-важните са телефоните ми![]()
иначее обеци най-вече
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче