- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се справяте със махморлука?
Всеки си има начин за преодоляване на тежка сутрин след весела нощТа кои как се справя ? Аз лично едно душче и якооооо натурален сок но в момента бех използвал някоя друга идея
![]()
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
otvarqsh edin burkan kiseli krastavichki
i piesh soka![]()
Моля ?!
Кисело зеле или секс![]()
Студен душ --> Винаги помага![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
ддз не съм се напивала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
нищо не праа![]()
колкото и да съм се разцепила почти винаги ми минава бързо..в краааен случай апирин![]()
![]()
.!.
Никога не съм имала махмурлук. Не знам защо, или съм помазана от Бога, или е просто защото хапвам стабилно нещо по-мазничко преди да пия и се наливам с вода. Но никога не съм се напивала безпаметно де, така че да повръщам и да не си спомням нищо, така че може и заради това да е![]()
хаха неможе да ме убедите че несте се напивалиВсе пак може да пробвам някой от методите че ма**** си е e**** много тежък ден имам
![]()
![]()
![]()
Антипухмелин още от вечерта.
Ако е много тежко лягаш с легена и един чай и го пиеш на лъжички, докато не спреш да повръщаш. После солетки до края на деня.
Ако не е толкова тежко, квото и да правиш до обяд ще мине.
А най- добре е като гледам да не се потроша толкоз.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
никак чакам да ми мине ии гледам да не драифам много![]()
Бира и шкембе
-говоря за неделя сутринта
-олдскуул прекъсване в тоя ред на мисли, хаха :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не съм имала повече от 2-3 много лоши напивания. На сутринта гледам да хапна някаква супа и си пускам филм на рс-то.
Студен душ, кафе, фрешове и минерална вода- в огромни количества, само това ме спасява...
Спане до късно. След като стана една кофичка кисело мляко на айран, обилно хапване и съм пушка![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Спа по 2 дни и после по 10 ледени душа,10 кафета и 50 аналгина и съм НОВ ЧОВЕК.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
оооо напоследък ми е станал много тежък махморлука, направо кошмар. затва избягвам да прекалявам, но все пак ако се случи - само едно ме оправя - бира, шкембе и яко сън
Alka ZeltzerKato chisto nova sam posle
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Студен душ и айрян. Ако съм препила с водка, поне до обяд не пия никаква вода, макар че в устата ми гори.
mindscan
Alka-SeltzerНа мен ми помага много.
Ама това нещо като му гледам съставките е толкова просто, че може човек да си направи домашен Alka-Seltzer: трябва му само сода бикарбонат, лимонов сок и един аспирин.![]()
дам добри идеи само къде аз ако пия айран сутрента ще си издраифам черватапопринцип все се оправям така : 1 яко спане ставам един студен душ 2 литра натурален сок банан попринцип и пак легам да спя
и като стана пак яко сок и почти съм свежарка