.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Град
    Силистра
    И мен са ме питали .. много пъти ...

Част от описанието ми в impulse.bg :

Пишете на кирилица! Какви са тези извращения с езика - 4 вместо "ч",6 вместо "ш" .. Не усещате ли,че по този начин осирате абуката, светилото, дадено ни от Кирил и Методий,водило бълг. народ към възраждане толкова години? >.<
    Ако не бяха буквите,нямаше да има "История славянобългарская",а ако нямаше "История славянобългарская" споменът за славните битки на
    предците ни щеше да бъде заличен.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    и аз в скайп пиша на латиница, щото ако пиша на кирица трябва да спазвам пунктуацията, иначе е грозно... пък ме мързи да слагам запетаи и точки и за тва си джасам на латинца... тва ме прави НЕбългарин. ок.

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    пунктуацията

Не т'ва е въпроса.Просто не се стараят да пишат правилно и нали е по-лесно да го раздаваш джаста-праста,айде на латиница.Проблема е,че пишат на latin постоянно и не толкова,че ти вадят очите и не слагат никакви препинателни знаци,ами че изтъпяват.Вярно,че английския е common,a българския никой освен нас не го учи,ама т'ва значи ли,че трябва да го забравяме.Ако е тръгнало така,то скоро вместо "ч",в училище,децата ще пишат четворки и т.н.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от Ден
    пунктуацията
    оправих си грешката веднага, след като си прочетох поста, плюс тва вече не е интересно да поправяш грешки.

и аз в скайп пиша на латиница, щото ако пиша на кирица трябва да спазвам пунктуацията, иначе е грозно... пък ме мързи да слагам запетаи и точки и за тва си джасам на латинца... тва ме прави НЕбългарин. ок.
    Ама, човек, пиши си на латиница, и аз допреди известно време пишех в скайп на латиница. Въпросът е да не бъдат задавани подобни тъпи въпроси от рода на тоя.

Даже и тука понякога ме смени да си сменя латиницата на кирилицата и удрям квото падне. Иначе е грозно да пишем някви измислени думи, които се водят български.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    Силистра
    пунктуацията
    оправих си грешката веднага, след като си прочетох поста, плюс тва вече не е интересно да поправяш грешки.
    плюс тва вече не е интересно да пишеш на латиница,забравяйки българския правопис.

пунктуацията
    плюс тва вече не е интересно да пишеш на латиница,забравяйки българския правопис.
    И ти имаш правописни и граматически грешки, така че не прави забележки на другите. (;
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    пунктуацията
    ти ли определяш кой как да пише и кой е забравил българския правопис ве, хлебарка..

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    пунктуацията
    И ти имаш правописни и граматически грешки, така че не прави забележки на другите. (;
    Копирах първата част от изречението.

плюс тва вече не е интересно да поправяш грешки.
    плюс тва вече не е интересно да пишеш на латиница

ти ли определяш кой как да пише и кой е забравил българския правопис ве, хлебарка..
    Да.

Град
    Цитирай Първоначално написано от global
    Това е преди всичко неуважение към събеседника ти.
    Иначе за мен не би било проблем ако не беше трудно четенето на латиница. Просто като видя съобщение на латиница адски много се дразня.
    ми ако всичките "събеседници", с които си пиша също пишат на латиница... кво прайм?

Абе, тук общо взето не става въпрос за самата латиница, колкото за неуважението към родния език. Който иска да си пише на латиница, ама да не пита с недоумение няколкото човека, които пишат на кирилица, защо пишат на БГ.

Град
    Русе
    И мен.
    Never Back Down!

zAt0vA NqMaM SkYp3.

Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ка'т не ви харесва не четете мненията на латиница "да не ви заболят чувствителните очички" и не чатете с хора,пишещи на латиница.К'во има да се обяснявате?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    zAt0vA NqMaM SkYp3.

OMG
    Never Back Down!

[quote="global"]
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Ка'т не ви харесва не четете мненията на латиница "да не ви заболят чувствителните очички" и не чатете с хора,пишещи на латиница.К'во има да се обяснявате?
    Логиката ти е - като имаш хлебарки вкъщи - заобикаляй ги или напусни.
    Логиката ми е, че щом правилата на форума го позволяват,всеки може да пише на латиница щом иска.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Не е моя работа, но ние всички пишем на български =)))) отделен е въпроса кой пише на латиница, и кой пише на кирилица.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Абе вие дето пишете в скайп на кирилица сте някви маниаци.

Аз там пиша на латиница, защото емотиконите си ги пиша на ръка, защото ме мързи да се присягам към мишката.

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Не е моя работа, но ние всички пишем на български =)))) отделен е въпроса кой пише на латиница, и кой пише на кирилица.
    Абе, българският все пак е славянски език, със славянски символи. Мисля, че начинът, по който бива изписван, също го прави език на нашата родна страна.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз съм свикнала да си пиша винаги на кирилица. Със запетайки и всичко. И рядко се случва, като чета нещо из форума, да прочета нещо, писано на латиница.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Аз там пиша на латиница
    Ти си ми един от 3мата абонати, които пишат на латиница, и ми е някво дразнещо.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Абе вие дето пишете в скайп на кирилица сте някви маниаци.

Аз там пиша на латиница, защото емотиконите си ги пиша на ръка, защото ме мързи да се присягам към мишката.
    пресягането за мишката е заменено с по-лесното shift+alt
    При мен е ctrl+shift и това ме мързи да цъкам.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз съм свикнала да си пиша винаги на кирилица. Със запетайки и всичко. И рядко се случва, като чета нещо из форума, да прочета нещо, писано на латиница.

Аз там пиша на латиница
    Ти си ми един от 3мата абонати, които пишат на латиница, и ми е някво дразнещо.
    А ти си един от 2мата които пишат на кирилица.

Re: "Ti 6to pi6e6 na BG? (think)"

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ето това съобщение получих в скайп точно преди две минути. Интересно. Защо ли пиша на български, аджеба? Може би защото съм българка, хм.
    Да ги ебааа, е такива най-много ги мразя, пишат ми по възможно най-увъртяния начин, на латиница, неграмотно, нечетливо, И МЕ ПИТАТ ЗАЩО ПИША НА БЪЛГАРСКИ!!!
    Е, не, не, не.... Накъде е тръгнала държавата, по дяволите?!?! (Реторичен въпрос, дам.)
    Просто оставам безмълвна.
    П.П. Няма нужда да ми казвате колко тъпа ми била темата, просто се замислих, и-ТАДАМ.
    Може би трябваше да напишеш,че те питат защо пишеш на кирлица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си