- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Ti 6to pi6e6 na BG? (think)"
И мен са ме питали .. много пъти ...
Част от описанието ми в impulse.bg :
Пишете на кирилица! Какви са тези извращения с езика - 4 вместо "ч",6 вместо "ш" .. Не усещате ли,че по този начин осирате абуката, светилото, дадено ни от Кирил и Методий,водило бълг. народ към възраждане толкова години? >.<
Ако не бяха буквите,нямаше да има "История славянобългарская",а ако нямаше "История славянобългарская" споменът за славните битки на
предците ни щеше да бъде заличен.
и аз в скайп пиша на латиница, щото ако пиша на кирица трябва да спазвам пунктуацията, иначе е грозно... пък ме мързи да слагам запетаи и точки и за тва си джасам на латинца... тва ме прави НЕбългарин. ок.![]()
Не т'ва е въпроса.Просто не се стараят да пишат правилно и нали е по-лесно да го раздаваш джаста-праста,айде на латиница.Проблема е,че пишат на latin постоянно и не толкова,че ти вадят очите и не слагат никакви препинателни знаци,ами че изтъпяват.Вярно,че английския е common,a българския никой освен нас не го учи,ама т'ва значи ли,че трябва да го забравяме.Ако е тръгнало така,то скоро вместо "ч",в училище,децата ще пишат четворки и т.н.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
оправих си грешката веднага, след като си прочетох поста, плюс тва вече не е интересно да поправяш грешки.Първоначално написано от Ден
Ама, човек, пиши си на латиница, и аз допреди известно време пишех в скайп на латиница. Въпросът е да не бъдат задавани подобни тъпи въпроси от рода на тоя.Първоначално написано от Alco
Даже и тука понякога ме смени да си сменя латиницата на кирилицата и удрям квото падне.Първоначално написано от Alco
Иначе е грозно да пишем някви измислени думи, които се водят български.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
плюс тва вече не е интересно да пишеш на латиница,забравяйки българския правопис.Първоначално написано от Alco
И ти имаш правописни и граматически грешки, така че не прави забележки на другите. (;Първоначално написано от Ден
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ти ли определяш кой как да пише и кой е забравил българския правопис ве, хлебарка..Първоначално написано от Ден
![]()
Копирах първата част от изречението.Първоначално написано от GetNasty
Първоначално написано от Alco
Първоначално написано от Ден
Да.ти ли определяш кой как да пише и кой е забравил българския правопис ве, хлебарка..
ми ако всичките "събеседници", с които си пиша също пишат на латиница... кво прайм?Първоначално написано от global
![]()
Абе, тук общо взето не става въпрос за самата латиница, колкото за неуважението към родния език. Който иска да си пише на латиница, ама да не пита с недоумение няколкото човека, които пишат на кирилица, защо пишат на БГ.
И мен.![]()
Never Back Down!
zAt0vA NqMaM SkYp3.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ка'т не ви харесва не четете мненията на латиница "да не ви заболят чувствителните очички" и не чатете с хора,пишещи на латиница.К'во има да се обяснявате?
OMGПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
![]()
![]()
Never Back Down!
[quote="global"]Логиката ми е, че щом правилата на форума го позволяват,всеки може да пише на латиница щом иска.Първоначално написано от Alco
Абе вие дето пишете в скайп на кирилица сте някви маниаци.![]()
Аз там пиша на латиница, защото емотиконите си ги пиша на ръка, защото ме мързи да се присягам към мишката.![]()
Абе, българският все пак е славянски език, със славянски символи. Мисля, че начинът, по който бива изписван, също го прави език на нашата родна страна.Първоначално написано от buffalo88
Аз съм свикнала да си пиша винаги на кирилица. Със запетайки и всичко. И рядко се случва, като чета нещо из форума, да прочета нещо, писано на латиница.
Ти си ми един от 3мата абонати, които пишат на латиница, и ми е някво дразнещо.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
При мен е ctrl+shift и това ме мързи да цъкам.Първоначално написано от Raybeez
![]()
А ти си един от 2мата които пишат на кирилица.Първоначално написано от Pedigree
![]()