- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за малко помощ?
Значиии наскоро спах с гаджето си за първи път, все пак сме заедно от близо 2 месеца , но ми стана супер странно когато каза - "аз попринцип обичам без презерватив, но няма проблем ще го правя и с него за да нямаме проблеми". Да секса беше добър бяхме супер възбудени до тук ОК.. и вече казва ми свършвам и маха презерватива и почва сам да се масажира при което съответно аз поех положението обаче той в един момент ми казва "Не не нужно сега да свършвам". Е добре де немислите ли, че щом правите секс трябва да свършите? Дори ми каза че не всеки път свършва примерно от 10 пъти ще свърши 5 или 6 ... Незнам какво да си мисля дали има някакъв проблем, или проблема е в мен??
Ми ,ако не го възбуждаш достатъчно, ще си свърши сам в банята.....
Аман вече!
Говори с него бе момиче пффффффф...
Така като ни питаш, мислиш ли че можем да гадаем... проблема си е между вас, защо намесваш чужди (непознати) хора ?!
НИЕ НЯМА КАК ДА ЗНАЕМ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА МУ !
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Хм . . а според мен просто иска да те подтисне да правите секс без презерватив и за това ти го казваНе му се вързвай
![]()
Един момент да си намеря картите таро и да затичам за едно кило боб и ще ти кажа...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Струва ми се, че те манипулира. Поговори с него, разберете се.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Наистина преди да пишете тука, говорете с партньорите си... Ние да не сме екстрасенси бре???Първоначално написано от scoobydors
![]()
омгПървоначално написано от DevilWish
абсолютно съм съгласна
хахах еми ако си сигурна в него не ви пречи да го прайте без.. а до тва кога ще свършва ,ако е по-опитен ще може да се контролира и сам да решава дали ще свърчи след всеки акт..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ми може би се опитва да те манипулирада ти вкара някво чувство на вина и да се съгласиш без презерватив..аз бих го оставила само с мерака му
в смисъл..кво му пречи един презерватив повече
ще го преживее
поне ще сте сигурни
![]()
Cruel Intentions
Що пък да я манипулира да го правят без! Пък итова си е тяхно решение как и с какво ще го правят ууу..капаи си я както си знаеш за да нямаъе гафове и утре да не ти се налага да пускаш тема за ескапел,или пък бремена съм направих аборт и т.н.
Еми ако правите.. 2 часа секс момчето да се изморило не може да свърши и му писва.. просто да се опитва и аз съм имал случей когато искам да свърша сичко 6 ама не мога просто![]()
+1.Първоначално написано от glamouros
Или може би наистина не държи да свърши, ддз. Може би се надява после пак да се почнете и той да е твърд и готов.
ПП. Не мисля, че сте били готови за секс, щом не можеш да говориш дори с него на тая тема, а го разнасяш по форумите.