.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да го накарам да я забрави??

имам един мн приятел но проблема е че той излизаше с едно момиче и след като тя го скъса(а той я обичаше истински)той не може да я забрави, само за нея говори и мисли и виждам колко му е трудно....повече не мога да го гледам така. Моля ви помогнете ми как да го накарам да я забрави....опитвах, но нищо не помага??

Единствено и само той може да си помогне, ти не можш да направиш нищо по въпроса

Град
    Neverland
    трябва да мине малко време... така изведнъж не става работата
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Единствено и само той може да си помогне, ти не можш да направиш нищо по въпроса

Супер фен
    Ми ясно е, че трябва някак да му откъснеш мислите от нея.. опитай се да го ангажираш с нещо, да правите нещо, което му е интересно.. Уф май изобщо не ти помогнах, но верно, че зависи от него най-вече.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще стане с времето.Най-добре е обаче да не я вижда често като за начало

мина вече доста време(3 сед) и не може да я вижда рядко учим в едно уч постоянно я разминава и тн.... писна ми вече той се сасипа заради нея.....

Фен
    Град
    Варна
    Самоубий се и вече ще мисли за тебе! Ама много си тъпа! Остави момчето на мира... минали 3 седмици. Ако истински я е обичал ще му отнеме години да я забрави....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си