- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - За твърдата музика-всичко!любимите ви рок и метъл групи

Ами, по принцип така става, но не съм напълно съгласна.
Може и без много мачкане човек да се развие.
А и докато го солят той най-често не знае за кво става дума и се чуди откъде е дошла тая злоба.
На мен ми се е случвало, естествено, и исках много да се докажа на големите. Но тва никак не ме спря да слушам "смешни" неща и т.н. Даже продължавах да си ги слушам, за което благодаря на характера си. Иначе е можело да почна съвсем да се правя с групи, които затогава са ми били тежки и не са ми харесвали само за да се харесам.
Като се замисля и без толкова много потискане човек пак може да се развие. Само дето като те обиждат повече се нахъсваш.
Аз например си казвах "Ще продължавам да си слушам Slipknot и тва е!" : D
Общо взето - всеки някога е бил обиждан и наистина това изгражда, но само донякъде, не е нужно да се прекалява.
Едва когато човек прескочи началния си период осъзнава че е бил поза и в крайна сметка думите и обидите винаги биват разбрани и осмислени със закъснение, гаранция.
Да, мен ме тропаха доста, но имаше и добронамерени "просветлени", които ми пращаха още музика и т.н. Ако човека има склонност към подобрение (от поза към по-добро) ще захапе,.
Но защо да е невъзможно човек който задълбава вече в дадена насока (върви към нея) да се изгради и без да го солят чак толкова другите? И не сме сигурни че начинаещите (предпочитам го пред "позите") не четат в Инет. Аз например четох. На някои хлапета просто им личи че ще се развият, те се интересуват, вживяват се дори и да е в най-голямата глупост (например маските на Slipknot, какво означават, за какво пеят, знаят историята на групата и срещу какво негодува Кори..) .. Тва пак е тъпо, ама интереса го има, нали?
Честно казано от това което изписах(ме) получавам изввод че нещата се подреждат по естествен път (съгласна си, нали?) Нещо като подбор.
Някои начинаещи отпадат, отказват се, или просто не им е интересно вече, други въпреки хулите продължават, имат интереса, зарибени са, развиват се и нз си какво.
Даже в това мнение май нямам какво смислено да кажа, но поздрави и всичко хубаво!
И не чак толкова жестоко с авторката!Знае ли се дали не джътка разни сайтчета, дали няма някоя полезна заблуда в главата, от която ще излезе нещо качествено? Нищо не се знае!
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride