- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За твърдата музика-всичко!любимите ви рок и метъл групи
Това не е консуматорско мислене- ако може някой да го нарави за теб, защо да си играеш... Това е мързелио мисене- накарай мързеливия да работи, за да те научи на акъл.
![]()
Но в крайна сметка аз скочих срещу ОТНОШЕНИЕТО на хората към някой, който просто споделя нещо или пита нещо- дори не само в тази тема... Винаги е така, и винаги идва от тези, които се имат за "разбирачи" и е насочено към тези, които не разбират толкова от музика ( или каквото и да е друго)... Без значение дали претендират, че разбират или не... Това ме дразни.![]()
хАХАХАХХАХА ше се насера
твърда викаТолкова е твъъъърдооо, особено симпъл и ебанесънсТи си бати метъла!оу, някои от групите, които слушаш са мнооооого "здрави".
Неее не могаааа на Simple Plan и на Evanescence викаш " твърди" ужасно си тъп ..
Ах, как ме нервиш.
Симпъл План, Евънесънс, майната им, не ги слушам.
НО Три Дейс Грейс са ми любима група от години и ти сополиво лапе вземи да се научиш къв стил са, защото ей такива пози като теб ми се ще да ги набия. Alternative Rock/Post-Grunge (ако изобщо знаеш какво е това) не е твърда музика. То е мелодична музика. Льохма
н!
+ нека да се разберем, тва че слушаш (към автора, авторката нз кво е) 2-3 песни на някоя група НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЛУШАШ ТАЗИ ГРУПА!!!! И ТВА НЕ ТЕ ПРАВИ НЯКЪВ ЯК МЕТЪЛ!!!
хора, разберете, че позьорството е тъпа работа!OMG като изключим AC\DC,Three Days Grace,Simple Plan и Evanescence са тооооолкова твърдии А Металика са поп нали?
Леле всеки месец има по един нов клоун, където прави подобна тема и...
вече даже не ми е интересно да го напсувам...
ПОдобни мнения ме дразнят мен... След като сте такива велики разбирачи, вместо да се подигравате, просветлете хората...
Щото обидите мнооого помагат...А колкото по- отвисоко гледаме на хората, токова по- умни изглеждаме...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.