- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път ли е ?
При цялото ми уважение към поста ти , първи път е първи път , няма лош няма добър. Съжаляваш че си "дебютирала" с неподходящ човек , ми кво всеки прави грешки , можеш да извлечеш необходимите поуки за бъдещите си контакти. Споко важното е да има любов!
С първия си правила секс и си загубила девтвеността си, а с втория си правила любов за първи път... така може.Първоначално написано от BuKTopuq
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
MM ne ne se broi, purviq put si ima strogi zakonomernosti, eto samo 4ast ot tqh:
Da se obi4ate ot 2godini +
Da izpolzvate kondomi durex
Da go pravite na leglo pokirto sus beli 4er6afi ( drug cvqt ne vaji )
Da trae 1chas - 2 nai-mnogo
Da ima liubovna igra 30 min
Da pristustva "misionerskata"
Da ste hodili na kafe nai-malko 15 puti, na kino 6, na diskoteka 8
ima i drugi ama me murzi
The Spark
Първоначално написано от anonimnaa
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Ама вие и с молив ли сте пробвали.... олеее какви изроди имаме тукПървоначално написано от heroine
![]()
Първоначално написано от HeavenSent
![]()
![]()
![]()
фал старт....try again.....
нещо немога да разбера за какъв че*ер ти е кое се брои за първи пат и кое не .. да няма да си правиш списак колко пати си го правила и с какъв мъж ..между другото тези са ми отвратителни ... от рода " ко знаиш ти ас съм се ебал 50 пъти " например
[/i]
Теййй шййй ... хяхх
Брои се и с първото момче...Но ти сама си избираш кой път да помниш...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ей курво може ли да си такава развратница ма шаврантия такава разтурикъща пачаявретина отвратен сум от тебе признаи че си спала с още 5-ма знам те курволяяяяяяяяяяк![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от BeMyLover
То по твойта логика,ако за първи път се брои с човека,в който си влюбена,то някои хора си умират девствени![]()
Първоначално написано от wu-tang4e
\
/ \
/ \
/ bravo ei tfa moje da stane velika filosofska mis1l nqkoi den
![]()
![]()
![]()
Абе защо се ебавате с момичето? Девойко, додето не си избереш твоя човек, с който шъ си ъмъ нъ истинъ за винаги , то предните изобщо не се броят. И да знаеш, че до тогова си си ДЕВСТВЕНА.![]()
Обичаш ли го тогава няма смисал да се сещаш за първия си път остави сегашната ти любов ти даде всичко което не си получила да сега![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
[/b]Първоначално написано от blackfate
Когато си правила секс за първи оът,това е Първи път,независимо от човека,с който си го направила-дали си го обичала или не.когато го нправиш с друго момче,това е второто момче в живота ти.
секса винаги се брои![]()
ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !
брои се за първи път чак след петия, преди тва не важи...
В самия въпрос се съдържа отговора ако вникнете малко. Но всъщност има ли значение?
...