- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Човек храни змията си с живи котенца и кученца
Гледах ги във vbox го има във 2 части.Направо останах без думи ..........какъв човек трябва да си за да дадеш такова невинно създание на този звяр ЗМИЯТА!!!!!Направо този така наричан "изрод" е един боклук за мен как може незнам ума ми не го побира и да гали така змиите и да ги целува и да гледа как тези кучета,котки,фазани,зайци се мъчат...... все повече това ни убеждава че хора има всякакви и че и от най-милия може да ти направи животът невъжможен!![]()
![]()
![]()
Не ми харесва да говорят какво аз мисля и как съм си го мислила и прочее глупости. Т'ва че не си ме разбрал какво искам или по - точно не ти е удобно да ме разбереш и предпочиташ да ми изопачаваш думите не ме касае особено. И понеже съм крайно изнервена по много причини ще направя същото като теб. Значи: шибаните пухкави котки и гадните помияри могат да ги душат змиите, след това да ги разфасова, дере, пърли и дава на змиите си един болен мозък (а те междувременно да имат хиляди други по - полезни предназначения), а една лабораторна мишка, която е създадена за да могат някакви си учени да си играят на Господ и дори да я мъчат с разни неща и между другото е много близък роднина на това, с което се хранят дивите змии не може, така ли да те разбирам?Първоначално написано от Raybeez
С'а вече сериозно се изнервих. Мишки съм виждала каквито ти не си виждал и няма откъда да видиш, както и на места, където не можеш да си представиш, че ги има. Неслучайно им казват вредители. 20 - 50 - 100 мишки не могат да ми изядат фуража, защото не е едно чувалче и не гледам една кокошка с него. Просто разнасят болести. Ок, говориш ми за тении, ами лептоспирозата (за мен е много страшна, за теб сигурно не е и аз напълно мога да разбера защо)? Съгласи се, смешно е някой дет' не е виждал мишки да ми обяснява колко са полезни и мили и сладки. Аз гледам хамстери от маса време и са приятни животини и като цяло аз нямам против никое животно, стига то да не ми вреди на здравето! Приятна вечер!
Нали се сещате, че и цял живот да спорите единия ще си защитава мишките, а другия котките.![]()
Добре, че ми го каза! Аз нямаше да спя с дни наред ако не знаех какво мислиш за кучето от аватара ми...Първоначално написано от global
Да, да. Сигурно е така... Всеки си има право на мнение.
Да, добър си, аз съм те признала отдавна. В момента обаче нямам време да ти се връзвам на акъла. Хубав ден!![]()
Бе я спир да казваш че Мишките рулз...аз също не мразя мишки..ама знаеш ли каква е разликата те са по низши в хранителната верига...ето затова закона е такъв... ако толкова не ти харесва стига си спорил тук ами отиди и се оплачи с това колко много обичаш мишките и искаш закона да се промени и на животните да се дават за храна мишки а не котки, само да отбележа за да не се заядеш на животни които с хранят с живи животни....и стига ми дрънка за природата... и как змиите се хранят в природата ама точно с котки,....да знаеш сигурна съм че е така..всеки ден чувам как змиите се разхождат из града да си похващат котенца или пък за котенца дет живеят из природата да знаеш много саПървоначално написано от Raybeez
... ГОлем си гений.... Като те дразни се вдигни срещу закона...докато той съществува под тоя вид нямаш думата,.... и този си остава незаконен, или пък чакай да не си ти този дет определяш законите и правилата... ако е така ми кажи за консултация да разбера какви са новите правила.
Моля, ако има някой, който може да помогне да пише на посоченият имейл.Съвсем накратко: правим кампания за инкриминиране на жестокостта към животни в Наказателния Кодекс на България. С думи прости убийството или особената жестокост към животно да се квалифицира като престъпление и по закон да се преследва от Полицията.
Ще я правим по същата схема като кампанията Не на съседската намеса в личния живот, макар че разполагаме с по-малко време.
Инициатор на кампанията е гражданска група Град за отговорни хора, а тя ще бъде подкрепена от природозащитните организации.
Т.е, нициатори сме ти, аз, ние.
Нужно е да покажем, че жестокост към животни в България съществува в неподозирани от нормалния мозък размери. Нужно е това да СПРЕ.
Задача No 1: име на кампанията. Регистриран е мейл на нашата група, на който до вторник вечер приемаме предложения, до сряда вечер ще го изберем.
По останалите въпроси какво се разбрахме ще разясни ansf.
e-mail: city4people@gmail.com
Име на кампанията: нужна ни е кратка, ярка фраза, която да синтезира целта на кампанията. Не описателна, но запомняща се.
Моля, не пишете мейли с разяснения на Вашата позиция, разбраме че се включвате с основание.
На същия мейл искаме всякакви материали, свързани с жестокост към животни: снимки, разкази, истории, входящи номера. Говорим за случаи тук, сега, в България, ще променяме Наказателния Кодекс на България, не на Китай. Материалите се приемат засега безсрочно, пращайте.
Котките и кучетата са по ниско в хранителната верига от змиитеПървоначално написано от eminem_sp
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Смятам, че си в много сериозна заблуда, а моето куче може практически да ти покаже кой е по - високо.Първоначално написано от SiegHeil
![]()
Ами в случая ти ще си този, който ще се хаби напразно. Тези хора са вряли и кипяли в подобни кампании преди да се родим и ти и аз. Тези хора бяха причината да се спре масовото убиване на уличните кучета, както бяха и тези, които се пребориха за ЗЗЖ. И ако оставим настрана многото страници, в които спорихме, на какво основание смяташ, че особената жестокост към животни не бива да бъде криминализирана? (защото това разбирам аз от реакцията ти).
Това не е жестокост към животните. Това е просто хранене на змията.Първоначално написано от babity
Извинявай, ако куче/коте/друга животина, която по ЗАКОН не е разрешено да се дава на змии, дадено на възрастни змии за да го убият с отровата си, а след това бива разчленено, драно, пърлено и давано за храна на малки змийчета не е жестокост, то кое е?Първоначално написано от thegmin
![]()
Не е убито с отрова а удушено. И ти дереш и пърлиш пуйки преди да ги ядеш нали. Я пак дайте копие от този закон, аз не помня някъде да пише, че е забранено храната да се разчленява за да се нахранят малките.Първоначално написано от babity
Именно затова мнооого хора работят над проекта и всичко се обмисля мноого внимателно. Ако смяташ, че можеш да бъдеш полезен с нещо и имаш времето/желанието за това съм сигурна, че можеш да свършиш добра работа.![]()
До вторник се пращат примерни мото-та на самата кампания. Отделно се прави сайт, на когото май му намериха майстор и останаха някакви банери за правене с мотото, което ще се разбере в сряда вечерта. Другото са подписките... Ако се наемаш сериозно да ти дам линк от тяхната тема и се включвай направо там, за да ти дадат по - точни указания?Първоначално написано от Raybeez
такива като този не заслужават да живеят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
тя и змията трябва да яде...гладна да я остави хубаво ли ще е?![]()