.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Re: Свършвам адски бързо! ?!?!?

Цитирай Първоначално написано от rgj
    Здравейте. Трябват ми някакви насоки какво да правя. Четох из форума, че предлагат някакви хапчета които забавят свършването. Някой знае ли как се казват? Адски гадно ми е, защото с приятелката ми 2 пъти сме проблвали в период на 2 месеца, като след първия път се оптах да се науча да се самоконтролирам, но пак не се получава, ръгам 1-2 пъти и свършвам! ПОМОЩ!
    Sramut e golqm, bratle... no vajnoto e che vsichki sme ot tam!

Повече от фен Аватара на brusa
    emi kupuvash 4 pezervativa i gotovo kato se ispraznish gi smenqvash bse si mislq 4e sled purvoto ispravane natatika stava po trudno za po dulgo vreme
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Durex Performa mislq 4e se kazvaha :}

пробвай преди да се го направите да се осамотиш и да си направиш една чекия! помага Или си мисли за некви гадни не6та ,незнам кво да ти кажа.Сичко щв се оправи с времето споко!!
    Ебането е за престиж-чикията изгражда характера!!

За два месеца си се сдухал от хомони Трябва по често и практиката ще ти помогне. Ти след два месеца въздържание направо си изригнал

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Свършвам адски бързо! ?!?!?

Цитирай Първоначално написано от rgj
    Здравейте. Трябват ми някакви насоки какво да правя. Четох из форума, че предлагат някакви хапчета които забавят свършването. Някой знае ли как се казват? Адски гадно ми е, защото с приятелката ми 2 пъти сме проблвали в период на 2 месеца, като след първия път се оптах да се науча да се самоконтролирам, но пак не се получава, ръгам 1-2 пъти и свършвам! ПОМОЩ!

=> въпрос на Време etc опит......

нищо не ти трябва /като хапчета бе дете/! малката можеш да я накараш да вие от кеф и с пръсти и с език и чак накрая с пишка(ако си глупак)....

а ако ще "РЪГАШ" - все ще си така, глупендар................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си