- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Статията на сайта.
хора смешно ми става като вляза тука и като видя статиятата(където през определено време се сменя).Как може уж тийн сайт , форум ала бала апък на първа страница , цитирам "засмучете топчето(клитора) но, не забравяйте и влагалищетото" хахах то си е направо смешно.![]()
Защо да е смешно? Тийновете точно това хи вълнува сега![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Покажи ми една ...(търси подходящ епитет) ставаща статия в тийна!
Иначе, браво, браво, друго си е да си детенце в днешния свят.
Тука липсва всякакъв евфемизъм.
По-добре така, отколкото "..бил проникнал в черна гора насила и с кръвопролитие".
(цитат от едно произведение, в което уж се говори скрито за секс, чувства и не знам си какво още) .....
Едно време имаше подобни статии и в Тинейджър Лов (ако сте го чели). Неща от сорта "Маструбацията" и отдолу кратък наръчник с по две думи как става при жените и при мъжете![]()
В тая връзка: едно време имаше вестник Таралежи или от сорта нещо, някой да се сеща?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
евфемизъм*
едит:
В "Таралеж" за боцкане ли се е говорело?
"Тийнейджър лов" си е класика в образователните издания.
ахах поправих си го.Първоначално написано от Blab
ич ма няма в сложните думи![]()
Е не помня Таралеж ли беше, хахаха :Д
Беше вестник, дето от училищната книжарничка го взимахме, и стари броеве четяхме в библиотеката, пак на принципа на тинейджър лов, само че като че ли по- малко "лов" имаше и повече текстове на песнички, статийки, писма от читатели и т.н.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!