.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: целувки

целувки

мм така хора .. за вас това ще е поредната тъпа тема но за мен е много важно
    на 13 и нещо съм .. дори вече бих казала почти на 14 въпроса е че с едно момче ходим о тняколко дни но аз не съм се целувала никога .. оо като се замисля целувах се но това беше просто убийствено първия път така се олигавихме че не е истина ии тогава много ме досрамя и не искам сега да стане същото защото аз адски много го харесвам и не искам да се излагам пред него
    не ви карам да ми давате частни уроци по целуване .. а просто няколко съвета
    благодаря за отговорите ви предварително
    П.С- знам че ще изям и мнофо лоши коментари.. но в момента това е моят проблем и го споделям
    Никога не спирай да се успихваш-може би точно тогава някой ще се влюби в усмивката ти
    нова съм тук ;D

Голям фен Аватара на one
    Има 768473748 такива теми ве !

Град
    у вас ;]
    Victorya ti otgovori na 100%..

нищо че сте се 'олигавили' 1вия път...пробвайте пак,и пак,и пак докато не стане така както ви харесва

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    толкова ли е трудно сами да се научите бе!!!Никой не се ражда научен да целува,никой не е много добър в началото и се учи с времето!Не си мислете че отсрещния е голяв разбирач в целувките!Все пак като искаш да го целунеш значи имаш чувства към него просто им се отдай и ще видиш че всичко ще ти идва от самосебе си!

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Ъъъ...кво?! ..
    Абе...саа тва не може някой да ти го каже...треа да си наемеш учител!Има ли желаещи?!
    Ми знаеш ли...е са ми хрумна... ..всеми една голяма купа...гледай да е по-дълбока...и я напълни с вода...пусни една маслинка вътре ...и опитвай да близваш маслинката с език...това би трябвало да помогне...

Ами моята първа целувка беше много сконфузна,тъй като аз се бях целувала само без език... Затова му казах преди това и вече след втората-третата свикнах...Просто трябва да се отпуснеш и да го оставиш той да те води... Успех!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първо пораснете, а после ходете по гаджета. (Да му се невиди, в 7-ми клас момчетата са били последното, за което съм мислела!) На някое от тези пиленца шарени хрумна ли му, че няма универсална рецепта за това как ще се целува по-хубаво просто защото всеки двама партньори са различни и им харесват различни неща? Не.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    STARA ZAGORA
    ni6to li4no oba4e... ^^^ kvo da napraim nie 4e sedmi klas si bila zubar i si se borila s novinata 4e dqdo koleda ne su6testvuva... I momi4eto ima nujda ot NQKOLKO suveta... tq otkade da znae 4e vsqko vtoro lape tyka pita tva sled kato qvno rega i e ot skoro... Sled kato ne davate suveti, za6to izob6to pi6ete...
    po temata: otpusni se, ne se panirai, i si suberi plumkata predi tfa! UspeH...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    ni6to li4no oba4e... ^^^ kvo da napraim nie 4e sedmi klas si bila zubar i si se borila s novinata 4e dqdo koleda ne su6testvuva... I momi4eto ima nujda ot NQKOLKO suveta... tq otkade da znae 4e vsqko vtoro lape tyka pita tva sled kato qvno rega i e ot skoro... Sled kato ne davate suveti, za6to izob6to pi6ete...
    po temata: otpusni se, ne se panirai, i si suberi plumkata predi tfa! UspeH...
    За такива,които не знаят как стоят нещата във форума има Търсачка.А там като напишеш думата "целувка" излизат 196 страници с резултати.Въобще не я защитавай.Следващия път,преди да раздаваш упреци и съвети какво да правим и какво-не,помисли дали си права.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

of.... stiga be... bilion takviz temi.....

Mi probvate 1-vi , 2-ri , 3-ti, 4-ti p1t dokato se nay4ite
    p1k ako toi znae da se celyva : mi syper , tva ob6to vzeto e m1jka rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си