.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво ще кажете за песента ми :)

Здравейте, това е част от песничката която сътворих съвсем сам ... просто имах желание и го направих макар и средствата които съм ползвал да са напълно аматиорски като микрофон от 3 лева и желание както и малко умения и творчество тъй като текста си е мой само мелодийката не е измислена от мен :P -> http://www.4shared.com/file/70634961...i_koplet_.html

Имам още много измислени песни и текстове но както знаете един изпълнител е нищо без хора които да го харесват и ми е интересно какво е мнението ви да продължавам или не и добре ли е станало

Град
    София
    евалата :P

Харесва ми. Продължавай..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Хмм, и на мен ми хареса!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    супер е

Благодаря за приятните отзиви явно ще измисля нещо ново а скоро ще сложа цялата версия на песента

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Според мен е супер.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хм римите и като цяло темата са банални.принципно не слушам либовни песни,освен ако не познавам и харесвам останалото творчество на изпълнителя.Флоу-ът ти куца на доста места,но като краен коментар:имаш мегдан за развитие.продължавай и успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си