- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво ще кажете за песента ми :)
Здравейте,
това е част от песничката която сътворих съвсем сам ... просто имах желание и го направих макар и средствата които съм ползвал да са напълно аматиорски като микрофон от 3 лева и желание
както и малко умения и творчество тъй като текста си е мой само мелодийката не е измислена от мен :P -> http://www.4shared.com/file/70634961...i_koplet_.html
Имам още много измислени песни и текстове но както знаете един изпълнител е нищо без хора които да го харесват и ми е интересно какво е мнението ви да продължавам или не и добре ли е станало![]()
Харесва ми. Продължавай..![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Хмм, и на мен ми хареса!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Благодаря за приятните отзиви явно ще измисля нещо ново а скоро ще сложа цялата версия на песента![]()
![]()
Според мен е супер.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
хм римите и като цяло темата са банални.принципно не слушам либовни песни,освен ако не познавам и харесвам останалото творчество на изпълнителя.Флоу-ът ти куца на доста места,но като краен коментар:имаш мегдан за развитие.продължавай и успех