- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мнение за този фитнес уред
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Kajete si mnenieto za tozi produkt , dali e dobar?
http://www.tv-butik.com/index.asp?tn...2588&pid=44705
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Егати боклукапод сяква е .... сестра ми има същия ... НЕ ГО ВЗИМАИ ! ПО добре скачане на важе 1000 пъти и си ТИ !
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

dobar si e ureda stiga da si redovna na nego.az ti prepora4vam da si kupi6 edin veloargometar ;] dolu gore na sa6tata cena e

Същия го има във фитнеса, в който ходя. Да ти кажа не е нищо особено, много по-добре е да бягаш отлколкото на тоя уред...но ти си решаваш
- Who are you?
- Whoever you want me to be...

ще си дадеш парите

змай го !!
по добре изкачвай стълбички или скачай на въже по ще е добре от тва
не се излагай да си взимаш такова нещо , само кадето ще се набуташ

човече по добре бягай из градския парк хем ще си и на чист въздух ..
Теййй шййй ... хяхх

Има същия във фитнеса,на мен не ми харесва.По добре тичай навънка
мен ако питаш няма абсолютно никакъв смисъл да се купува такъв уред по ред причини.
1) заема мн място
2)някои от тях скърцат супер дразнещо още от самото начало, а други започват да скърцат след някой и др ден.
3)можеш да си тичаш в парка сред природата за без пари, пък е и къде къде по полезно и приятно
4)познавам няколко човека супер надъхани да топят и месец след като си купиха подобни джаджи вече се чудеха на кой да го продадат.
Все пак избора си е твой...

Прай по 50 обиколки в двора на най-близкото училище и ще има по-добър ефект