- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към всички, които ползват къна
Каква марка къна ползвате? По колко време я държите на косата, преди да я измиете и колко време ви издържа цвета?(интересува ме специално червената къна) На колко време се къносвате? А, и как, по дяволите, успявате да измиете всичката къна от косата, на мен все ми остават разни частички...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
ми аз само 1 път съм ползвала махагон нз къв беше...ми трудно я измивамвсе още ми държи..апък майка ми от мн време се каносва и и издържа някъде 3 мес...Афродита ползваме и двете
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
прабаба ми си боядисва косата с къна и мислех че е някакъв метод отпреди 100 години, ама явно не
![]()
![]()
tva si e kanata prosto. vse edno ima6 nqkolko tona kal na glavata i nikoga nqma da se izmie. az sam se praila nqkolko pati. broqt se na prasti.. stava hybava,meka.. da ama mi deistva vlydqva6to kogato ne moga da q izmiq i vseki pat pada kal ot glavata mi.
Аз обаче се интересувам какъв е цвета на косата ако е черна и я боядисам червена какъв цвят ще се получи?
Ще има червени отблясъци. Яко е.Първоначално написано от kat4enceto
Моята беше така.
Аз се къносвам с черна къна, ползнам тази на Арома Стил![]()
Много съм доволна, измивам си я що годе лесно, седя по 2 часа с нея и после в банята си я мия 2-3 пъти със шампоан
После косата наистина става мека и с блясък
Държи ми 2-3 месеца, изсветлява леко, но всичко е ОК
Аз и на 2-3 месеца се къносвам, та всичко си ми е перфектно
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Къната държи около 2 месеца, отзад на всяко пакетче пише как се прави, там се вари, слагат се някакви съставки и тн...
Принципно понякога косата изсветлява от прекалено често каносване, но зависи и от косата ти, разбира се.
На Арома са хубави до колкото знам.
Аз се правя с кана от доста време и съм много доволна.Държи ми към 2-3 месеца(зависи от растежа на косата).Първия път не се отмива много хубаво,но след втория всичко е наред.Използвам на Aroma style и съм много доволна.![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
Май само на мен ме ми държи къната :/
Така де, след второто измиване се махна хубавото червено и остана едно убито червено... Къносах се преди около 20 дни и в момента си личи съвсем малко![]()
Иначе си я държах на главата около 20 минути, после си мих косата още толкова...
аз се каносван с червена индийска къна... няма име.. просто индийска. на кутията е нарисувана една мацка с точка на челото / типична индийка/ и цвета, който използвам е супер наситено червено.... много е хубава... дълготрайна... прави хубав цвят и стоя около час-час и половина с неяаз лично се къносвам когато ми падне... през 2 седмици... през месец... както дойде... когато почувствам че имам нужда
![]()
Едно въпросче към тези, които се къносват сами: с какво нанасяте къната? Защото фризьорката използва една специална четка, която не знам от къде мога да купя...
Хубаво е да стоиш с къна около 2 часа да хване хубаво апък и това е един вид маска....Първоначално написано от zloto
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
С обикновена четка за боядисване,не е нужно да е специална.Първоначално написано от zloto
![]()
Сериозно ли стоите по 20 минути и хваща хубав цвят??? Аз стоя минимум 5 часа, за да си личи, че съм се къносвала, а за да хване хубав наситен цвят трябва цяла вечер да спя с нея!
Зависи от къната.Взимаи си на aroma skyle нито трябва да стоиш по 5 часа нито трябва да спиш с нея.Просто ти трябват 2 часа само да стоиш с нея и резултата е много добър...Първоначално написано от Janeta_
:P
Ами аз ползвам индийската,за която споменаха по-горе.При нея трябва като се къносаш да изчакаш да изсъхне и тогава да се измиеш.Ако ти трябва да стане наистина бързо може и със сешоар (това не е някакъв експеримент,пише си го и на опаковката) Аз лично съм доволна![]()
Мерси мн за съвета, ще пробвам след около 10-ина дена. Чудя се обаче, щом хваща толкова бързо и има наситен цвят, дали не е примесена с боя...Първоначално написано от dqvol ot raq
А м/у другото, да ви питам, има ли значение, че по принцип около година си боядисвах косата червена, т.е. под къната е боядисвана? Аз пак си я правя червена, нямам намерение да сменям цвета, но въпроса ми е дали върху боя хваща къната по-трудно? Аз след последното боядисване изчаках около 1 месец и тогава се къносах за пръв път.
ами май от Афродита останах най-доволна ...ма непомня дали се казваше така хахха ами значи на мен не ми се налага да се къносвам вече по простата причина че от къната се губи естествения цвят и вече се водя червенокосаами то си пише колко време да стоиш от 1ч -1:30мин до 2ч
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ами не съм чувала в aroma style да има боя...Това си е чиста индийска къна...![]()
Доколкото знам с индийската къна се стои около 20 минути, а с тази на арома 2-3 часа.
Но ще се пробвам да постоя поне един час, дано да не падне толкова бързо...
Индийска грънци,чист български боклук си е.Първоначално написано от dqvol ot raq
Добре де може да съм сбъркала че е индийска,но е добра поне според мен и приятели....Първоначално написано от masal
OxX Ammi az si napravih kosata chersna s kana na Arona i veche sbm cherna ot 1 godina ne se maha KANA beshe ne boq..yjas ama si se haresvam i cherna![]()
Оле блазе ти.Аз трябва да се къносвам на всеки 2-3 месеца...Първоначално написано от babylofzz
![]()