.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Hidden Village of Konoha

Въпрос към всички, които ползват къна

Каква марка къна ползвате? По колко време я държите на косата, преди да я измиете и колко време ви издържа цвета?(интересува ме специално червената къна) На колко време се къносвате? А, и как, по дяволите, успявате да измиете всичката къна от косата, на мен все ми остават разни частички...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    in my world!
    ми аз само 1 път съм ползвала махагон нз къв беше...ми трудно я измивам все още ми държи..апък майка ми от мн време се каносва и и издържа някъде 3 мес...Афродита ползваме и двете
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Пловдив
    прабаба ми си боядисва косата с къна и мислех че е някакъв метод отпреди 100 години, ама явно не

tva si e kanata prosto. vse edno ima6 nqkolko tona kal na glavata i nikoga nqma da se izmie. az sam se praila nqkolko pati. broqt se na prasti.. stava hybava,meka.. da ama mi deistva vlydqva6to kogato ne moga da q izmiq i vseki pat pada kal ot glavata mi.

Град
    somewhere over the rainbow...
    Аз обаче се интересувам какъв е цвета на косата ако е черна и я боядисам червена какъв цвят ще се получи?

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Аз обаче се интересувам какъв е цвета на косата ако е черна и я боядисам червена какъв цвят ще се получи?
    Ще има червени отблясъци. Яко е. Моята беше така.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз се къносвам с черна къна, ползнам тази на Арома Стил
    Много съм доволна, измивам си я що годе лесно, седя по 2 часа с нея и после в банята си я мия 2-3 пъти със шампоан
    После косата наистина става мека и с блясък
    Държи ми 2-3 месеца, изсветлява леко, но всичко е ОК
    Аз и на 2-3 месеца се къносвам, та всичко си ми е перфектно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Къната държи около 2 месеца, отзад на всяко пакетче пише как се прави, там се вари, слагат се някакви съставки и тн...
    Принципно понякога косата изсветлява от прекалено често каносване, но зависи и от косата ти, разбира се.
    На Арома са хубави до колкото знам.

Град
    Пловдив
    Аз се правя с кана от доста време и съм много доволна.Държи ми към 2-3 месеца(зависи от растежа на косата).Първия път не се отмива много хубаво,но след втория всичко е наред.Използвам на Aroma style и съм много доволна.
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Супер фен
    Град
    в килера
    Май само на мен ме ми държи къната :/
    Така де, след второто измиване се махна хубавото червено и остана едно убито червено... Къносах се преди около 20 дни и в момента си личи съвсем малко
    Иначе си я държах на главата около 20 минути, после си мих косата още толкова...

аз се каносван с червена индийска къна... няма име.. просто индийска. на кутията е нарисувана една мацка с точка на челото / типична индийка/ и цвета, който използвам е супер наситено червено.... много е хубава... дълготрайна... прави хубав цвят и стоя около час-час и половина с нея аз лично се къносвам когато ми падне... през 2 седмици... през месец... както дойде... когато почувствам че имам нужда

Супер фен
    Град
    в килера
    Едно въпросче към тези, които се къносват сами: с какво нанасяте къната? Защото фризьорката използва една специална четка, която не знам от къде мога да купя...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Май само на мен ме ми държи къната :/
    Така де, след второто измиване се махна хубавото червено и остана едно убито червено... Къносах се преди около 20 дни и в момента си личи съвсем малко
    Иначе си я държах на главата около 20 минути, после си мих косата още толкова...
    Хубаво е да стоиш с къна около 2 часа да хване хубаво апък и това е един вид маска....
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Едно въпросче към тези, които се къносват сами: с какво нанасяте къната? Защото фризьорката използва една специална четка, която не знам от къде мога да купя...
    С обикновена четка за боядисване,не е нужно да е специална.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Сериозно ли стоите по 20 минути и хваща хубав цвят??? Аз стоя минимум 5 часа, за да си личи, че съм се къносвала, а за да хване хубав наситен цвят трябва цяла вечер да спя с нея!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Сериозно ли стоите по 20 минути и хваща хубав цвят??? Аз стоя минимум 5 часа, за да си личи, че съм се къносвала, а за да хване хубав наситен цвят трябва цяла вечер да спя с нея!
    Зависи от къната.Взимаи си на aroma skyle нито трябва да стоиш по 5 часа нито трябва да спиш с нея.Просто ти трябват 2 часа само да стоиш с нея и резултата е много добър... :P

Ами аз ползвам индийската,за която споменаха по-горе.При нея трябва като се къносаш да изчакаш да изсъхне и тогава да се измиеш.Ако ти трябва да стане наистина бързо може и със сешоар (това не е някакъв експеримент,пише си го и на опаковката) Аз лично съм доволна

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от dqvol ot raq
    Зависи от къната.Взимаи си на aroma skyle нито трябва да стоиш по 5 часа нито трябва да спиш с нея.Просто ти трябват 2 часа само да стоиш с нея и резултата е много добър... :P
    Мерси мн за съвета, ще пробвам след около 10-ина дена. Чудя се обаче, щом хваща толкова бързо и има наситен цвят, дали не е примесена с боя...
    А м/у другото, да ви питам, има ли значение, че по принцип около година си боядисвах косата червена, т.е. под къната е боядисвана? Аз пак си я правя червена, нямам намерение да сменям цвета, но въпроса ми е дали върху боя хваща къната по-трудно? Аз след последното боядисване изчаках около 1 месец и тогава се къносах за пръв път.

Град
    sofiqqq
    ами май от Афродита останах най-доволна ...ма непомня дали се казваше така хахха ами значи на мен не ми се налага да се къносвам вече по простата причина че от къната се губи естествения цвят и вече се водя червенокоса ами то си пише колко време да стоиш от 1ч -1:30мин до 2ч
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Пловдив
    Ами не съм чувала в aroma style да има боя...Това си е чиста индийска къна...

Супер фен
    Град
    в килера
    Доколкото знам с индийската къна се стои около 20 минути, а с тази на арома 2-3 часа.
    Но ще се пробвам да постоя поне един час, дано да не падне толкова бързо...

Индийска грънци,чист български боклук си е.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Индийска грънци,чист български боклук си е.
    Добре де може да съм сбъркала че е индийска,но е добра поне според мен и приятели....

OxX Ammi az si napravih kosata chersna s kana na Arona i veche sbm cherna ot 1 godina ne se maha KANA beshe ne boq..yjas ama si se haresvam i cherna

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babylofzz
    OxX Ammi az si napravih kosata chersna s kana na Arona i veche sbm cherna ot 1 godina ne se maha KANA beshe ne boq..yjas ama si se haresvam i cherna
    Оле блазе ти.Аз трябва да се къносвам на всеки 2-3 месеца...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си