.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Вярвате ли в Баг и прераждането?

prosto vijte tova ..izgledaite go do krai.. i si napi6ete mnenieto.. Az vqrvam.. !

http://www.zazz.bg/play:abb66abf

shadow4e
    Заглавията трябва да са на кирилица.

Град
    в съня на елфите
    Християнският Бог е много далеч от идеята за прераждане.

В прераждането-не

Град
    Paradise
    В Бог - да.
    В прераждането - не.
    Аз мисля, че реалност за всеки е това, в което вярва. 1 вид, аз като вярвам в отвъдното, след като умра или наистина няма да ме има или ще бъда там... А ти щом вярваш в прераждането ще се преродиш. Много е объркано, нз дали някой схвана нещо

Град
    Пловдив
    В Бог вярвам, ама в прераждането не много, в смисъл такъв че каквато е вероятността да се преродиш, такава е и да има ад и рай, както и да няма нищо след смъртта

Град
    Русе
    не смятам че е права,а дори и да е е от толкова малки части,че почти незначителни!
    самите ние сме си причинявали болестите...как сами?кой сам ще си се зарази?мисловно ли?...ние сме си били виновни за нещата,случилини се...НЕ!
    това е прекалено!
    напълно съм загубила всякаква вярва в бог...от много много отдавна...толкова неща са ми са се случвали...от лоши-по-лоши и трябва да се усмихвам?толкова хора са загинали...роднините им трябва да се усмихват?нима с усмивки ще подобрим света?или с усмивка ще си изкараме заплатата,за да изхраним децата си?...НЕ!
    пълни глупости!
    нещата не са толкова прости,колкото ги опрости този т.н "феномен"!КАКВО И Е ФЕНОМЕНАЛНОТО?
    какво толкова каза?едно лекарство за спина и едно за рака...пардон!и за душата лек намери
    Един единствен феномен е имало някога и това е било Ванга...каквото и да ми говорят,ако ще и още 20 баби да катастрофират и да станат "феномени"...не вярвам...
    на всеки втори въпрос бабето казваше "неискам","няма","немога"-да отговоря...или "много питаш венета"...

прераждане няма...след смърта има едно единствено нещо и това е ковчег на 6м под земята...нищо друго не идва след смърта...просто затвараш очи и мрака настъпва...това е смъртта...не ходиш в рая...не получаваш феноменални сили...не ставаш по бърз...не летиш...не виждаш бог...защото нищо от това не съществува...съществуваме в един свят от лъжи...живеем в къщи построени от нас...живота ние си го правим...децата ние си създаваме,а те продължават рода и продължават доизграждането на този т.н свят...борят се в някви каузи да го променят към по-добро...КЪДЕ БЕШЕ БОГ КОГАТО СТАНА ИНЦИДЕНТА В "ИНДИГО"?КЪДЕ БЕШЕ БОГ ПРИ КАТАСТРОФАТА ПРИ БЯЛА??КЪДЕ БЕШЕ ШИБАНИЯ НИ БОГ,КОГАТО ПОТЪНА АВТОБУСА В РЕКАТА...СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ И НЕ САМО ВОЙНИЦИ ЗАГИВАТ НА ФРОНТА...КЪДЕ Е НАШИЯ БОГ??

защо не забравите сектантските си простотии и не се радвате на животеца,който е кратък,вместо да се занимавате със мисли за прераждания и господ...бъдете реалисти!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

преди си мислех, че вярвам в бог, но се запознах по-добре с християнството и другите религии. за мен няма бог.

Бухахаха. :Р

Или Бог или прераждането.

Самата вяра в Господ го прави съществуващ. Аз вярвам-съществува. Ти не вярваш-не съществува.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Самата вяра в Господ го прави съществуващ. Аз вярвам-съществува. Ти не вярваш-не съществува.
    Абсолютно грешно мнение.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Вярвам, че има нещо по-голямо от нас, но в Иисус Христос - не, но вярвам, че има нещо.
    А в прераждането - до някъде...
    ъъ...Иисус бог ли е???

Цитирай Първоначално написано от IvJonas
    Вярвам, че има нещо по-голямо от нас, но в Иисус Христос - не, но вярвам, че има нещо.
    ъъ...Иисус бог ли е???
    Да.

(Йоан 1:1-3,14)

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ne vqrvam nito v bog nito v prerajdaneto
    The Spark

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    В Бог вярвам,в прераждането до някаква степен,може би защото ми се иска да го има (:
    Суетата.Моят любим грях.

Не вярвам нито в бог, нито в прераждането
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Град
    Своге
    V Bog ne vqrvam,no v prerajdaneto do mnogo golqma stepen.Eto naprimer geniite-te o6te ot ranna detska vuzrast sa fenomeni,a kak taka?!primer:Bethoven-neobiknoven muzikalen talant,kak taka na 6 godini iznasq purviq si koncert,prosto prerajdane

Град
    STARA ZAGORA
    ne vqrvam ... ne mi se gleda

Не вярвам в нито едно от двете!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от IvJonas
    ъъ...Иисус бог ли е???
    Да.

(Йоан 1:1-3,14)
    Бог умря?! Хм..
    Бог не е ли нещо като баща на Исус в смисъл, той го е изпратил на Земята с неговата мисия, нали?
    Иначе аз вярвам в Бог (по някакъв свой си начин) и в прераждането също...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    не смятам че е права,а дори и да е е от толкова малки части,че почти незначителни!
    самите ние сме си причинявали болестите...как сами?кой сам ще си се зарази?мисловно ли?...ние сме си били виновни за нещата,случилини се...НЕ!
    това е прекалено!
    както сами предизвикваме и задръстването, когато закъсняваме. както предизвикваме сами катастрофата, както сами предизвикваме подиграфките на другите, както сами предизвикваме лошото време

Тайната, драга моя, тайната!

Иначе цялата история с Бог ми е адски смешна... в прераждане съм по-склонен да вярвам, но все пак ми изглежда глуапво...

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    не

Голям фен Аватара на scyLLa
    Бог-ДА
    Прераждане-пълни филми
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Ne, no e "preporuchitelno" da vqrvash, za da si spokoen, zashtoto vse nqkoga shte ritnem kambanata, hvurlim topa, abe... seshtash se

Не вярвам нито в Баг, нито в Бог.

П.П. Имаш грешка в заглавието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си