- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- тест марихуана
да споделя и аз моя опит.първо намерете си урина от приятел който не пуши и дори не се събира с такива хора за съхранение може да ползвате кутийка от лента за фото аппарат.второ аз не бях пушил 2 мсеца но се събирах със старите ми приятели които пофиха и примерно съм дишал част от дима но не съм се чуствал напушен но теста беше положителен.и трето най добрия варянт е да говорите с родителите си ако са от тези с които може да се говори и да им обесните за какво става вупрос и дори да пробват с вас понякога дори може да ви сплоти като семеиство отколкото да се лъжете и да играете на котка и мишка.успех на всички![]()
Засега Botze според мене е най-прав, сипвал съм спирт и си беше твърдо положителен, като сипеш вода също не действа, и с детоксиканти сигурно е оферта ама нз...
Мисля, че има ТНС в урината 2 седмици до 1 месец. Не се плашете толкова от тия тестове, доста са глупави. Аз бях пушила преди 22 часа и беше отрицателен. Иначе по темата: С белина съм чувала, че се прави тест отрицателен. Не знам за нищо друго, което може вмомента да се намира във вас и да ти помогне. Можеш да разреждаш с вода също така, за да намалиш концентрацията.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Митова са това с лимон,белина,спирт,сол и всякакви подобни.Единственото което е давало в около 30% от случайте е да пушиш трева 15-20 часа преди теста ама е много рисковано.
Тревата е лека дрога и нейното употребяване е разрешено само в Холандия и в няколко щата на америка с цел облекчаване на болките.Според българското законодателство пушенето на трева е незаконно.Това,че не вреди е мит,ако се употребява рядко е безвредна,но при продължителна употреба е възвможно да причини алцхаймер и склепоза (въпреки,че не е доказано) ,но нанася поражения на мозъчната кора и функцията на мозъка.
Йога и мъдрост
Първоначално написано от dennis4o
Еми купуваш си Флорентрил пиеш постояно и се скъсваш да пикаеш да се изчистиш и си вземаш Визин за очите .. защото ако се пребираш шах мат веднага те усещат и ще те изгармят със тест. Също ако се пребираш вечер и ваще искат да ти праят тест казваш,че не ти се пикае на даскалу вземаш урина от някой приятел и като се прибереш правиш теста в банята и показвашнадявам се да съм ти полезен.
![]()
някой може ли да ми каже един тест за тева за колко дена назад покозва положителен резултат че нащте ми направиха само дето аз взех на една фр пикнята и то показа (-) обоче другата седмица пак шш има тест![]()
ili s vitamin c na kapsula
с оцет можеш да го направиш невалиден, а иначе пиеш 3 дни яко вода..при мен се получи![]()