.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Rousse
    да споделя и аз моя опит.първо намерете си урина от приятел който не пуши и дори не се събира с такива хора за съхранение може да ползвате кутийка от лента за фото аппарат.второ аз не бях пушил 2 мсеца но се събирах със старите ми приятели които пофиха и примерно съм дишал част от дима но не съм се чуствал напушен но теста беше положителен.и трето най добрия варянт е да говорите с родителите си ако са от тези с които може да се говори и да им обесните за какво става вупрос и дори да пробват с вас понякога дори може да ви сплоти като семеиство отколкото да се лъжете и да играете на котка и мишка.успех на всички

Засега Botze според мене е най-прав, сипвал съм спирт и си беше твърдо положителен, като сипеш вода също не действа, и с детоксиканти сигурно е оферта ама нз...

Мисля, че има ТНС в урината 2 седмици до 1 месец. Не се плашете толкова от тия тестове, доста са глупави. Аз бях пушила преди 22 часа и беше отрицателен. Иначе по темата: С белина съм чувала, че се прави тест отрицателен. Не знам за нищо друго, което може вмомента да се намира във вас и да ти помогне. Можеш да разреждаш с вода също така, за да намалиш концентрацията.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Митова са това с лимон,белина,спирт,сол и всякакви подобни.Единственото което е давало в около 30% от случайте е да пушиш трева 15-20 часа преди теста ама е много рисковано.
    Тревата е лека дрога и нейното употребяване е разрешено само в Холандия и в няколко щата на америка с цел облекчаване на болките.Според българското законодателство пушенето на трева е незаконно.Това,че не вреди е мит,ако се употребява рядко е безвредна,но при продължителна употреба е възвможно да причини алцхаймер и склепоза (въпреки,че не е доказано) ,но нанася поражения на мозъчната кора и функцията на мозъка.
    Йога и мъдрост

Re: тест марихуана

Цитирай Първоначално написано от dennis4o
    как да направя теста отрицателен ... знам че става с пресен лимон но в момента нямам в нас. с лимонена киселина дали ще стане ? ако не с какво би могло да стане

Еми купуваш си Флорентрил пиеш постояно и се скъсваш да пикаеш да се изчистиш и си вземаш Визин за очите .. защото ако се пребираш шах мат веднага те усещат и ще те изгармят със тест. Също ако се пребираш вечер и ваще искат да ти праят тест казваш,че не ти се пикае на даскалу вземаш урина от някой приятел и като се прибереш правиш теста в банята и показваш надявам се да съм ти полезен.

някой може ли да ми каже един тест за тева за колко дена назад покозва положителен резултат че нащте ми направиха само дето аз взех на една фр пикнята и то показа (-) обоче другата седмица пак шш има тест

metomasetoO_7abv.com
    Guest

Cool

Цитирай Първоначално написано от dennis4o Виж мнението
    как да направя теста отрицателен ... знам че става с пресен лимон но в момента нямам в нас. с лимонена киселина дали ще стане ? ако не с какво би могло да стане
    prosto sloji zahar predi da pikaesh za da se razburka i posle kapni malko limon

metomasetoO_7abv.com
    Guest
    ili s vitamin c na kapsula

с оцет можеш да го направиш невалиден, а иначе пиеш 3 дни яко вода..при мен се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си