- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- тест марихуана
^ Къде съм казала,че съм разбирачка?! И може да не съм,но поне съм грамотна и не говоря на теми по които не съм компетентна.
Та към автора един въпрос? Тук говорим за уринните тестове нали? Те са много силни и усещат дори малки количества наркотици и от техните метаболити. Значи самия наркотик,самото вещество изчезва много бързо,а неговите метаболити се задържат за повече време. И тук вече е важно какъв ще е теста: като марка и дали е за 1 точно определен наркотик или за няколко,или и за метаболити. Тези тестове обаче не са много сигурни и затова се прави анализ на кръвта - там няма вече скрито,покрито.
Затова няма такива срокове - зависи от САМИЯ ТЕСТ. Освен този с урината и кръвта,има и тест с коса,но е доста по скъп и по-сигрен,с по-точни резултати .. например този с косата обхваща период от 90-100 дни,а първия (уринния) си зависи от това колко често си пушел,дали е било силно и така и срока е от 1-2 седмици до най-много 1-3,4 месеца.
И все пак си зависи от метаболизма,индивидуално е .. при всеки организам различно,при всеки тест -различен период обхваща.
А за да ускориш пречистването спортувай ( трябва много да се потиш ),пий много течности ( най-вече вода ) ; кисело мляко в големи количества ; сауна и такива работи)
Надявам се да съм помогнала :]
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!