- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кого най-много не понасяте в семейството или роднина
Въпросът е Кого най-много не понасяте в семейството или роднина.При мен лично всички роднини от страна на 3-ия ми братовчед просто са ми доста досадни.И Яко Нахални селяци
Боже никой от роднините или семейството ми не ме дразни и никой не ми е досаден. Имало е моменти в които са ме ядосвали, но е имало и в такива в които съм осъзнавала, че те са всичко за мен и тях обичам най-много ... просто е невъзможно да кажа лоша дума за тях, по простата причина, че любовта между роднините и семейството е по-силна от всичко.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ами разбирам се със всички,но ме дразни това че баба ми и брат ми си правят коалиции с/у нас с мама и тата![]()
![]()
![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Ооо, нямо по-лесен въпрос от това - Майка ми
Вуйна ми ...ми е най-антипатична...
мъжа на първата ми братовчедка ... ужасен е,досаден,мисли си,че знае всичко,и има един такъв много гаден смях ... просто наистина е ужасно антипатичен човек.до колкото съм чувала от разговори между мама и леля,и майка му била доста лоша ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Един чичо на баща ми,направо ми бърка в нервната системаи тетин ми
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от Jaffs
![]()
и ти си вярваш
![]()
![]()
епаа на мама тетка й и вуйчо ймного ги мразя тия хора... даже на село са ни съседии
![]()
не ги понасям просто...
едната ми баба,боже,ужасна е.. ;хх![]()
Ами варненските братовчедки на майка ми(без 1), едната ми братовчедка.Пък и родата ми е доста голяма, на един юбилей 70% от роднините си не ги познавах.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ненавиждам от дъното на душата си майка ми и роднините и.
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Баща ми... отдавна не го чувствам като такъв. ``
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никой не мразя...може да съм се ядосвала,заради някой,но това е много по-различно от мразенето.
Първоначално написано от Jaffs
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
ненавиждаш майка си ли?Първоначално написано от BERCUT
![]()
![]()
Баща ми и всичките ми роднини от негова страна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Приятеля на майка ми донякъде, ама не го мисля въобще за част от семейството....
Всяко вдишване е квадратче към теб...
и мойта такаПървоначално написано от Lysit0
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Баба![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥