.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.

Ванга: Америка ще рухне след избора на черен

Нещо интересно на което попаднах.

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.
    Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.
    Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Град
    Банско
    Деба глупостите маите пък предсказали, че ще настъпи края на света през 2112 .. Дрън дрън та пляс! На мен пък ми се живее
    So that each and every woman could find her perfect guy

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    OMG...Дано не стават такива работи..
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    Деба глупостите маите пък предсказали, че ще настъпи края на света през 2112 .. Дрън дрън та пляс! На мен пък ми се живее
    Никои не говори за края на света .

Мега фен
    Ами ако ще се случи - да се слува ! Ние с вас тук нищо неможем да направим по въпроса...нито съм ЗА,нито съм Против...ще запазя неутралитет поне за момента...

Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    OMG...Дано не стават такива работи..
    +1
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    Horrorwood
    Нещо ме съмнява, че Ванга го е казала.
    Принципа на журналитиката - голяма сензация = първа страница.
    То и не знам си кой си бил предсказвал, че това ще стане и онова ще стане, ама сме живи и здрави. Ако всичко, което предсказваха беше вярно, до сега да е имало 4-5 световни войни и Земята да беше изчезнала 10 пъти.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Maите са предсказали за 2012 г. . А по темата - наистина ние няма какво да направим....

dano da ne e vqrno ina4e......

Град
    Around... :)
    Пълни глупости, само се чудят кво да измислят.

Град
    Враца
    Леле, дано наистина да са измислици
    еlsy

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Леле, дано наистина да са измислици
    Дано Ванга да е в грешка този път...
    чееее никак няма да е приятно да има трета световна война.
    Ама като се замисля от друга страна, не може ей така Америка да рухне... това да не е някоя малка и безлична страна?!
    Но не се знае все пак. Ванга е предстазвала много неща, които са се сбъдвали и именно затова е толкова известна по света.

Само мога да кажа пази Боже...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Банско
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto

Maите са предсказали за 2012 г. . А по темата - наистина ние няма какво да направим....
    правописна грешка 2012 имах предвид ..
    Но не ми се слуша, как някой си предсказал нещо.. Америка ще рухне, света ще свърши, клипчетата за Земята след 50 години, човека на бъдещето .. и още милион дрънканици
    So that each and every woman could find her perfect guy

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Ванга е предстазвала много неща, които са се сбъдвали и именно затова е толкова известна по света.

Я кажи няколко... ?!
    Ванга предсказа: Началото на Втората световна война и изхода от нея, датата на смъртта на Цар Борис ІІІ, идването на комунизма на власт, разделянето на Чехословакия на две държави, размириците в Ливан от 1968 г. до наши дни, войната в Никарагуа през 1979 г., изборната победа на Индира Ганди през 1979 г. и скорошната й смърт, перестройката и разпадането на СССР, потъването на подводницата “Курск”, сближаване между Русия, Китай и Индия.На Хитлер - че ще изгуби войната. На Брежнев - че ще живее дълго, а страната му ще се разпадне.На Жаклин Кенеди след смъртта на Джон Кенеди - че ще се омъжи за милиардер.На Тодор Живков - че като млад е искал да се самоубие, но пистолетът му засякъл.

Ванга зарече: “Аз постоянно казвам, че има един Отгоре, който гледа. Бог гледа! И пак казвам: Народът да не бъде егоист, да не завижда, да не бъде лош! Нека бъде мил, сплотен и да се обича. България ще се оправи. Не губете надежда!”

Има ли нужда да казвам още?

П.П. Защо имам чувството, че постоянно търсиш причина да се заядеш с мене
    tqnko???

Град
    Ямбол
    П.П. Защо имам чувството, че постоянно търсиш причина да се заядеш с менеtqnko???

Град
    Horrorwood
    Аз пък съм чувала, че Ванга не е обичала да казва лоши неща. Поне така са ми разказвали възрастни хора.
    А до тук не прочетох да е предрекла нещо хубаво според вас. Нещо не ми се вярва всички тия измишльотини да са истина.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Нз отде си я взела тая информация. Но атомна бомба вече е ползвана срещу мирно население... И като цяло новината е глупава.

Ето това вече наистина го вярвам...мисля да се изселя в космоса с цялата си покъщнина!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Нещо ме съмнява, че Ванга го е казала.
    Принципа на журналитиката - голяма сензация = първа страница.
    То и не знам си кой си бил предсказвал, че това ще стане и онова ще стане, ама сме живи и здрави. Ако всичко, което предсказваха беше вярно, до сега да е имало 4-5 световни войни и Земята да беше изчезнала 10 пъти.
    Когато има репетиция,има и представление...

Град
    Враца
    Аз пък днес четох в някакъв вестник за друга "врачка", дето казва, че с новия американски президент ще настъпи пълен ужас в САЩ, тъй като Барак Обама имал много врагове от отвъдното, които щели да му пречат и които не му мислят доброто. Некви такива...
    еlsy

Малее чудат се каква щуротия да измислат Дано не е истина,защото искам да живея ..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Аз пък днес четох в някакъв вестник за друга "врачка", дето казва, че с новия американски президент ще настъпи пълен ужас в САЩ, тъй като Барак Обама имал много врагове от отвъдното, които щели да му пречат и които не му мислят доброто. Некви такива...

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ванга е предстазвала много неща, които са се сбъдвали и именно затова е толкова известна по света.

Я кажи няколко... ?!
    Пише ги в поста на автора, ококори малко очи и гледай.Ванга никога не е грешала.Чел съм издадена книга за нейните предсказания, те са толкова много, малки и големи, незначителни и значителни.Дали ще има 3та световна? хх..каквото за мен такова и за другите.И някъде гледах, някой бе написал " Как може да рухне икономиката на Америка?" Ами рухне ли, рухва всичко.Видяхте преди месец как целият свят се ефектира от незначителни сривове в икономиката на АМЕРИКА ..представете си ако има икономическа криза

Град
    Истината е някъде там.
    Айде без караници всеки вярва в нещо.
    Ще поживеем ще видим.
    Надявам се да няма 3-та световна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си