.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

КАКВО ВИ МОТИВИРА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗКУС

споделете как бихте се реализирали като творци в БЪЛГАРИЯ
    каква е основната ви мотивация:
    СЛАВА
    развитие на идеите ви. използвате го като лесна стръв....
    послания към хората или не мога да правя нищо друго
    СПОДЕЛЕТЕ
    help me..........pls........

Пиша... Това е единственото нещо, което мога...
    Просто го правя, това е моя начин да кажа всичко.
    Не говоря, просто драскам мисли и това е.
    Но не мисля, че имам шанс... Просто в България не става така...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на Blab
    Чувствам се пълноценна и щастлива.

Град
    Банско
    рисувам .. пиша
    с 1вото мога да стана архитект примерно
    с 2рото .. нищо не мога да направя
    So that each and every woman could find her perfect guy

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    + Съгласен съм със теб!
    Може би аз пиша послания по-скоро към себе си отколкото към хората!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

леко глупаво е да питаш такъв въпрос по този начин. свеждаш изкуството до доста повърхностно изживяване.

ако трябва да ти отговоря какво ме мотивира да рисувам и да снимам означава да разкрия в какво е смисълът на моя живот

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    И аз съм така.

cherry*kiss

И аз пиша, за да изразявам чувства, мисли, надежди, идеи... Също и с музика, но не е това истинската ми стихия.
    Иначе доста често мисля как ще се реализирам в България. Мечтая да стана журналист, писател, нещо такова ии да създам малка промяна.. Да съм противоречива, но не с ексцентрични идеи, а просто като казвам нещата, които другите премълчават.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Пиша,защото имам нужда да пиша.Защото това ме кара да си го изкарам всичко какво ми е на листче хартия.А всички знаем какво могат думите в ръцете на тези,които знаят как да ги използват.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Чувствам се пълноценна и щастлива.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от pe4enata tikva
    споделете как бихте се реализирали като творци в БЪЛГАРИЯ
    каква е основната ви мотивация:
    СЛАВА
    развитие на идеите ви. използвате го като лесна стръв....
    послания към хората или не мога да правя нищо друго
    СПОДЕЛЕТЕ
    Оф,ами..трудно е да се отговаря на такива въпроси.Израснала съм с художници(майка ми,баща ми,баба ми,леля ми) и знам колко е трудно да се оцелее в техния свят особено от 10-15 годин насам. Вече почти ниой несе интересува от такъв вид изкуство.Разхождам се по улиците с приятели,минаваме покрай някоя галерия.Аз се заглеждам(в галерия мога да стоя и да гледам цял живот,ако никой не ме издърпа),при което наблюдавам как масата хора зад мен също гледат и в очите им се чете такава невероятна празнота..Чак се стреснах!На тези хора,както със сигурност и на много други, изкуството не им влияе по абсолютно никакъв начин. И не е само за рисуването.Абсолютно съм сигурна,че повече от половината даскало предпочитат да стоят пред компютрите,вместо да четат някоя хубава книга или да идат на театър.Много ме боли от всичко това,но истината е такава-в България изкуството през следващите години съвсем няма да го има.
    Но въпреки това..нещо ме кара да го правя.Има нещо вътре в мен,което ме подтиква да рисувам и ако не го направя,ме човърка непрекъснато и мислите ми са заети само и единствено с това.Попринцип съм много търпелива.Изслушвам хората когато трябва,гледам да не преча на никого с нищо и да уважавам дейностите на другите,каквито и да са те.Не съм от хората,които ще ти се изфукат с нещо,което са направили и ще говорят само за него-предпочитам да съм незабелязана.Когато драскам на листа някаква идея или нещо,което наистина ме е впечатлило и виждам,че то се получава добре,това ми дава едно удовлетворение.Не е нужно другите да го виждат-рядко показвам на някого когато съм нарисувала или написала нещо.Ами просто е..освобождаващо и както каза Blab ме кара да се чувствам наистина щастлива.И това е единствената ми мотивация,защото друга..няма откъде. С две думи в момента го правя за себе си.Не смятам да се занимавам с това по-нататък,защото,както вече казах, няма смисъл.Дори добре да съм изразила идеята си,ако няма кой да я види и разбере,всичко отива на вятъра.

Пиша...защото се чуствам удовлетворена,когато го правя.Сякаш е нещото,което мога да върша най-добре,нещото,което ми носи наслада,щастие - само заради това,че съм успяла да притворя идеята си в нещо,от което да се гордея.Така да успея да ''материализирам'' чуствата си,че те да стигнат до най-вътешната същност на човека.
    И не се страхувам,че няма да бъда разбрана.Все пак,всеки го рабира по свой начин,всеки си взима различна поука,всеки го гледа от различен ъгъл - това е едно изключително чуство - да преоткриеш себе си собствените си сили,в мнението на другите.Никога няма да спре да ми бъде приятно да опознавам собственото си Аз през очите на хората.
    И някой ден,не сега,някой ден, се надявам много да прочетат и разберат мислите ми,чуствата ми,идеите ми...Това ме мотивира да продължа да се усавършенствам - ако не заради друг,заради мен самата. (:

It's too late apologize...

Град
    In Your Dreams...
    Пиша! това е нещо което обожавам и мога. кара ме да се чувствам удовлетворена и щаслива. тогава се чувствам сякаш съм споделила, изляла съм душата си и са ме разбрали. Пиша, когато собствените ми чувсвта ме вдъхновят.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си