- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гърдите ми са малки
 Отговор в тема
 Отговор в тема

zdraweite imam problem po4ti na 14 sm a gyrdite mi sa mnogo malki :S a sm i dosta wisoka i e grozna rabota .. molq vi kajete mi kak da predizikam po buez razstej..blagodarq vi predwaritelno
molq da ne me sudite i da ne kajete che ima wreme znam towa no sm dosta visoka kazah vi i molq nqkakwo re6enie koito znae da kazwa.. :S
т.1 и т.7
krem4et0
момиче гърдите не са на модащом си висока и слаба, само можеш да се радваш иначе пробвай с редовно масажиране

+1

Това няма никакво значение.
Ако приятелите ти те харесват и ценят,то ще го правят и без да си с гърди като на фолк певиците =)
По-важно е какво имаш в мозъка,a не какво имаш в бюста или гардероба (:

da blagodarqami az nosq sutien maika mi e super dobra pulnq chashka A sega imam B no sa malki moje da karam i bez sutien to taka izliza i prosto sm se otchaqla

Пий боза доколкото знам помага ама май само при бременните, ако искаш пробвай

Еми и аз въпреки всичко ще ти кажа,че имаш още много време да се доразвиеш.Туко виж след година-2 неможеш да си намериш сутиен и сички са ти малкиЗнам и за такива случаи

ami az qm dosta..samo deto mi se kachi na dupetoii mai imam palaski a v gurdite ni6to..
;(

Не се занимавай с глупости. Има момичета, които така и не им порастват повече гърдите. Пък и не е толкова важно да имаш нещо в сутиена, а да имаш нещо в главата.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!

първо- сигурна съм че до 1 година гърдите ти ще почнат да растат и ще се радваш на красив бюст
второ-този които каза за бозата..недей да се наливаш че вместо да ти се увеличат гърдите ще ти се увеличи дупето
трето-и аз нямам кой знае колко големи гърди но знам че ще ми порастнат..все пак има много време докато станем на 18 ... има едно момиче от моя клас което е със супер големи гърди и се хвали с това,но момчетата не я харесват по простата причина че мислят че са кравешкирадвай се на това което имаш
четрърто- миличка,май си сбъркала раздела

ем аз тва написах малко по гореПървоначално написано от scyLLa
БОЗА БОЗАААААААААААААААААААААА ААААААААаааа там е истината , ако и някой преди мене го е написал че не видях , съгласен съм с него. Жули по 1 литър на ден и ша видиш ефекта.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.

ami da znam za bozata..ama dupeto she mi porasne..az sm probwala s boza ama nea mi vkusno i dupeto raste

Това,че гърдите ще ти пораснат от бозата,е мит!!
Мислиш ли ,че ако беше така фолкаджийките щяха да са със силикон?...Пълни глупости са това!!!
Според нови проучвания мъжете отделят много по-малко внимание на гърдите,отколкото на д-то и на краката.На 14 и на мен не ми бяха много големи(те и сега не саПървоначално написано от Lysit0
),ама ако мислиш че на някого му пука..

Това с бозта е мит. Няма да ти помогне. За масжирането съм чувала,че понякога върши работа, но не е много сигурноАбе те големите гърди вече не са на мода, спокс

ami da naistina moje bi ste prawii...ama wse pak da si 1.75
ii da si kato dyska grozna rabota
Хм, предполагам естрогена ще ти помогне, но не съм експерт

estrogen li ama kwo e twa :S sujalqvam ama az neznam qvno sm prosta li dedaznam 4uvala sm go no ni6to poweche ako moje nqkoi da mi poqsni :S
Оф, НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИШ по тоя въпрос! А и си на 13, едва започваш да се развиваш все пак...
еlsy

Само аз ли мисля че темата не е за този раздел..Или ти си ги обичаш и реши в "Любов" да я изджаскаш тая тема?
ne se pritesnqvai,ima vreme,moje6 da si sloji6 podplunki,za tova se se6am i po-dobre ne pii boza
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!