- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Прави каквото искаш."
Такаа.....значи бившата ми приятелка ми каза за една екскурзия прави каквото исакш...и аз правих каквото исках... т.е. преспах с едно момиче...и после скъсахме заради това че съм правил каквото искам....кажете ми ако на вас ви кажат така ще се възползвате ли ? Просто ми е интересно, и искам да отбележа че не съжелявам за тва което направих.
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Явно и тя не знае какво иска.
Според мен пък знаеПървоначално написано от plmn
Единият вариант:казала го е за да види колко са силни чувствата ти към нея и дали държиш на нея.Един вид като тест.Ако държеше нямаше да го направиш,а ти дори и не съжеляваш.Резултат от теста-провалил си се.
Втори вариант-не й пука толкова за вашата връзка и няма нищо против ти да го правиш с други,евентуално и тя и така не се чувства виновна и си е търсила причина за да скъсате.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе какви са тия тестове?Защо всичко трябва да е толкова сложно?Съгласи се с мен, че не знае какво иска!
![]()
Защо да е сложно?Първоначално написано от plmn
Знаеш ли колко хора го правят?
Никое момиче не би казало просто така: "Прави каквото искаш"![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мале колко мси наивен,
Показал си се като качествен глупак иначе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И за любов зеха да ми говорят ....нии с тас ходихме от 2-3 седмици ква любов ?
Като тя ти е казала прави каквото искаш,не ти е казала спи с всяко срещнато момиче,пък и ако малко си се замислил тя го е казала за да те провокира и за да види какво ти би направил при такива думи...явно не си държал толкова на нея за да постъпиш по тоя начин
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
6tom ne sujalqva6 sa tova,koeto si napravil,kakvo tolkova mu misli6???qvno ne e vajno za teb.i az bih te zarqzala ako prespi6 s druga-ESTESTVENO!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз принципно когато искам да приключа някой спор,без да се занимавам отговарям с "прави каквото искаш"демек с тебе на глава не се излиза,но гаджето винаги схваща че просто искам да спрем със спора и в повечето случаи малко или много се съобразява с мен.....
предполагам че и в твоя случай мацката е имала точно това предвид....но ти си го приел прекалено буквално.....
ако примерно беше връзка в която двамата сте си омръзнали и да ви липсва разнообразен секс...ок.....ама вие сте 2 седмици заедно...толкова ли не можа да изчакаш да се прибереш и да се изчукате?![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Така...така..Първоначално написано от Eeyore1
Или да се оттърве от него,под претекст,че той и е изневерил.![]()
подкрепямПървоначално написано от LovelyGirl
и ето ти малко инфо да знаеш за напред да не се излагаш
ЕЗИКЪТ НА ЖЕНАТА:
Да = Не.
Не = Да.
Може би = Не.
Ние трябва = Аз искам.
Съжалявам = Ще съжаляваш.
Трябва да поговорим = Искам да се оплача.
Разбира се, давай = Не искам да го правиш.
Прави каквото искаш = Ще си платиш за това по-късно
Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена, идиот такъв!
Слушаш ли ме? = Вече е твърде късно, мъртав си.
Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен.
Бъди романтичен, изгаси лампата = Имам отпуснати бедра.
Ти си толкова ... мъжествен = Трябва да се обръснеш и освен това много се потиш.
Обичаш ли ме? = Ще поискам нещо скъпо.
Ти решаваш = Досега трябва да ти е ясно правилното решение.
Много си внимателен тази вечер = Винаги само за секс ли мислиш?
След минутка съм готова = Събуй си обувките и си намери хубав мач по телевизията.
Колко ме обичаш? = Днес направих нещо, което ти със сигурност няма да ти хареса.
ЕЗИКЪТ НА МЪЖЕТЕ:
Гладен съм = Гладен съм.
Спи ми се = Спи ми се.
Уморен съм = Уморен съм.
Хубава рокля = Хубава цепка!/Господи, какво деколте!
Обичам те = Хайде да правим секс.
И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс!
Скучно ми е = Искаш ли да правим секс?
Какво има? (Какво не е наред) =
Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс./ През каква безсмислена психологическа травма, измислена от самата теб, минаваш сега?
Може ли да потанцуваме? = Бих искал да правя секс с теб.
Може ли да ти се обаждам от време на време? = Бих искал да правя секс с теб.
Искаш ли да отидем на кино? = Бих искал да правя секс с теб.
Мога ли да те изведа на вечеря? = Бих искал да правя секс с теб.
Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно да правиш секс с други мъже.
Изглеждаш ми напрегната, нека ти направя масаж = Искам да правим секс в близките десет минути./Искам да те опипам
Добре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да те впечатля като ти покажа, че съм умен и след това бих искал да правя секс с теб ./ Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен.
Разбира се, харесва ми новата ти прическа!= Разбира се, че харесвах повече старата!
Разбира се, харесва ми новата ти прическа! = Дала си 50 $, а няма почти никаква разлика.
Тази рокля ми харесва повече! = Просто вземи която и да е рокля и давай да си ходим в къщи!
А ето и какво чуват при разговор с жени:
Когато жената казва:
"Това място е истинска кочина! Хайде двамата с теб да почистим. Твоите вещи са на пода и няма да имаш никакви дрехи, ако не включим пералнята веднага!"
Всъщност мъжът чува:
"Дрън, дрън, дрън, ХАЙДЕ, дрън, дрън, дрън, ДВАМАТА С ТЕБ, дрън, дрън, дрън, НА ПОДА, дрън, дрън, дрън, НИКАКВИ ДРЕХИ, дрън, дрън, дрън, ВЕДНАГА."
Samе shit... different way
Като е казала "Прави каквото си искаш",едвали е искала да ти прозвучи като "Ако искаш ходи се еби с първата,която видиш на улицата."Малко акъл ти трябва ,за да помислиш и да стигнеш до великото заключение,че нея мооожеби,едва ли не,евентуално ще я заболи от тази ти постъпка.Браво,драги ми господине,печелите нобеловата награда за баснословен принос към философията на нашето общество.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Както се казва понякога: "ти му подадеш пръста, то ти лапне цялата ръка..."![]()
![]()
Как ме изядохте ами варианта на нея да не и пука за мен ? Ама нее нека винги момчето да е виновна![]()
![]()
![]()
съгласна съмПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Просто те е пробвалаАко я обичаше, нямаше да направиш нищо
И аз казах на приятелят ми - Като си на ваканция можеш каквото искаш да правиш
Не го мислих
![]()
Първоначално написано от Eeyore1
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Пробвала те е!Искала е да види колко държиш на нея, разбрала е че такова нещо , като любов, няма между вас и е продължила напред.Нормален любовчийски цикъл.
Ти си тъп. Защо след като си преспал с друга си й казал? Какво очакваше - поздравления ли? Ако си го направил заради тръпката и не си искал да скъсваш с приятелката си не е трябвало да й казваш....
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Дам...Първоначално написано от LovelyGirl
Да ти имам достойнството и уважението спрямо "любимия" човек...Първоначално написано от BurningDesire
Няма такъв вариант бе умнико..Първоначално написано от IvYyYyYy
толкова ли си повърхностен.
Според мен ти не струваш даже и като любовни юом не можеш да разчиташ какво ти говори едно просто момиче..
Някои имат дарба, други нямат, ше се научиш някой ден.. ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮