- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Познавате ли любовта?
влюбвала съм се 2 пъти и определено първият бледнее пред този![]()
Познавате ли това чувство? - да!
Някога изпитвали ли сте го? - определено!
Харесва ли ви като сте влюбени? - да! и не!
Какво ще направите,ако някой ви се обясни в любов? - звучи романтично...Незнам как ще реагирам:P :P
Влюбването е прекрасно чувство,ако е споделено е едно от най-прекрасните изживявания.
[i][b]When it
Едва ли я познавам изцяло, но общо взето - да, познавам я. Изпитвала съм любов, обичала съм, мен са обичали - с една дума имала съм и споделена, и несподелена любов. Прекрасно е чувството да си влюбен. Просто няма нещо или някой, което да помрачи щастието ти. Нооо както казват - любовта е роза с бодлиПонякога ти носи щастие, понякога тъга, но честно казано аз предпочитам да изпитам и двете (не че не съм де
). Обяснявали са ми се в любов и обеснението беше именно от човека, от когото исках - става ти много яко ;p Абе кой каквото ще да казва - любовта е най-прекрасното чувство на тоя свят и едва ли бихме могли да живеем пълноценно без нея.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
чувството определено ми е познато... изпитвала съм го.. в момента също го изпитвам... ако и аз харесвам момчето, което ми се обясни... ще тръгнем, както и направихме...![]()
![]()
Влюбвала съм се и съм разлюбвала![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не съм се запознавала с това?Какво е?Ядем, пием?Не съм го изпитвала и да не го изпитам дано..Казват че е опасно!Ако някой ми се обясни...Ами.. шута в гъза и иди си, няма смисъл!
Само по физиономии.
Официално(с подаване на ръце и други крайници) - тц![]()
Да,познавам любовта и съм обичала само веднъж.Чувството е страхотно,особено ако е споделено е просто невероятно...и да,обяснявали ми са се в любов и естествено че ми става много приятно като ми кажат че са готови на всичко заради мен...на кого не би му станало хубаво
Познавам го, да. Изпитвах го към бившия си приятел и продължавам да го изпитвам![]()
Като се запозная лично ще ти се обада![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Определено го познавам!
Да.
[size=7][b][u]fosse cos
Познавате ли това чувство? - да и то вного добре
Някога изпитвали ли сте го? - определено!
Харесва ли ви като сте влюбени? - да, но раздялата после е ужасно тежка
Какво ще направите,ако някой ви се обясни в любов? - ако и аз го харесвам ще му отвърна ..
Не ...
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
влюбвала съм се 2 пъти като път ми бе6е супер готино а втория пат бе6е катастпофа![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
влюбвала съм се 2 пъти като път ми бе6е супер готино а втория пат бе6е катастпофа![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
естествено че като си влюбен все едно че ходиш на облаци и се чувстваш най-щастливия човек в света.. но за жалост не винаги това чувство ни посещава
ami dokato si s ?sniq 4ovek ti e hubavo....nooooo nqkak si si mnogo otnesen,kazvat ti ne6to-vse edno pez ednoto vliza,a prez drugoto izliza. a i kogato lubovta se "izpari" se 4uvstva6 naranen i prazen i se lekuva6 ot neq.....a kogato puk ne e spodelena o6te po-zle... tromozi6 se za6to ne se polu4ava i t.n. i t.n.....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!