.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Град
    Wonderland
    Ако си на диета,не поемаш друга храна и пиеш тази химия,такива брутални киселини може да получиш и да се превиваш от болка.Няма нищо по0хубаво от домашната супа,всеки може да си приготви.Аз обичам да готвя.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз винаги когато съм на диета пък ям такива супи въпреки,че са ми прекалено солени,но вече ще ги спирам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    SoFarSoG00d изчетох това,което ти беше копнала ии направо ме отказа от тези супи.Знаех,че имат химии,но сега,като видях това,едва ли ще ям отново подобни...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    SoFarSoG00d изчетох това,което ти беше копнала ии направо ме отказа от тези супи.Знаех,че имат химии,но сега,като видях това,едва ли ще ям отново подобни...
    Не го правя с цел да обидя някой,ами аз лично съм питала лекари,имала съм периоди ,в които съм консумирала тези неща и следователно съм си навлякла проблеми.Няма смисъл от химия.Достатъчно е ,че всичко друго е изкуствено,поне една домашна супа можеда се хапне.Наистина лесно е:слагаш прахче и топла вода и пиеш.Ама какво пиеш?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    SoFarSoG00d да ясно ми е,че не искаш да обиждаш някой.Хубаво,е че си постнала инфото
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Доколкото си спомням,веднъж "ядох" такава "супа" на училище,защото се чудих какво да ям.Помня,че ме заболя стомаха после,да не говорим за вкуса.Не беше толкова зле,но не можеше и да се сравнява с една домашно приготвена супа...с картофи,пилешко месо,гъби,фиде,зелен боб(от оня мъничкия..бейби),морковчета ,пресен магданоооз..друго си е то.Бтв не случайно сложих кавички по-горе,защото това е една вода с олио,жалки фиденца,които плуват и цялата супа изобщо е с цвят на локва.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Доколкото си спомням,веднъж "ядох" такава "супа" на училище,защото се чудих какво да ям.Помня,че ме заболя стомаха после,да не говорим за вкуса.Не беше толкова зле,но не можеше и да се сравнява с една домашно приготвена супа...с картофи,пилешко месо,гъби,фиде,зелен боб(от оня мъничкия..бейби),морковчета ,пресен магданоооз..друго си е то.Бтв не случайно сложих кавички по-горе,защото това е една вода с олио,жалки фиденца,които плуват и цялата супа изобщо е с цвят на локва.
    +1 ,така е.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    SoFarSoG00d мерси много за инфото. Определено трябва да ги спра, защото както ги ям всеки ден

Не съм яла от тези супи, нямам и намерение. Но да ядеш само това + някакви плодове, според мен е равно на самоубийство. Как мислиш, че организмът ще си набави всички необходими вещества? Ако искаш да отслабенш, намали сладкото, газираното и мазното и прави повече упражненеия. С глад и "диетични храни" няма да стане.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Тези супи са много,много вредни.По-добре си направи една картофена,копривена или спаначена супа.
    Е да наистина е по-добре,няма нищо по-вкусно от картофена супичка с много оцетецццц... ммммммммм как огладнях.Обожавам супи,но само аз ги ям вкъщи и за тва не ми отчитат много желанията

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз пък само пилешката ям

ДОматената е уникална.. аз днес папах.. :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

разбира се, че ще надебелееш колкото и да са хубави и на мен ми харесваха, но вече не
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Казанлък
    Бляяяяяякс
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    На слънцето :>
    Ии кво кат са вредни Мене щом ми е вкусно ям - пък после квото ще да става.
    И в болница да влеза, ще си припомням колко вкусно ми е било

Яко тровене

Град
    Казанлък
    ^Тъпо разсъждаване! Когато вземат да ти се появяват разни образувания из тялото ще си удряш главата в стената.. и вашите ще ти помагат...!

Град
    Абе може и тъпо да е, ама по-добре да го кажа, отколкото да се правя на куул и да си нямам мнение, нали?

Аз изобщо не си ебавам за здравето. Ям си всичко, което ми се яде независимо каква топка химия е, пия си всичко, което ми се пие, пуша и какво ли още не.

Като ми се яде супа на Маги ще си взема супа на Маги и ще ям, без да си развалям вкуса с мисълта как ще умра.

Имаше едно нещо, което за мен поне е вярно-

Лошо е да се тровиш, защото ще умреш.
    Ама по-лошо е, да умреш здрав.

напсувайте мее (sun)

Град
    Казанлък
    Определено е по-хубаво да си казваш мнението, все пак такъв е и смисъла на форума! Но аз не мисля като тебе! По-добре е да умреш на 70 години от ествествена смърт, отколкото на 30 заради вредни навици!

Град
    По-добре да умреш на 30 и да си живял, както ти се иска, отколкото да умреш на 70 и да си живял безинтересно и да си се лишавал от всичко

Град
    Wonderland
    ужасни са тези супи.

не разбирам кво всички ги ядат.
    и са калорични

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    По-добре да умреш на 30 и да си живял, както ти се иска, отколкото да умреш на 70 и да си живял безинтересно и да си се лишавал от всичко

Така е попринцип,но явно не си патила със здравето си
    По-добре не се ебавай с такива неща,че да не ти дойде на главата.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Много ги обичаам По темата - не мисля, че ще има разлика в теглото ти, определено няма да отслабнеш, но няма и да надебелееш..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Казанлък
    InnchetO, предполагам си на не повече от 15 години..! А и представи си, че твоето дете разсъждава така и ти се наложи на 30 да го погребеш...няма да ти е яко, нали ?! (ПАЗИ БОЖЕ !!! На никого не го пожелавам, само давам пример!!! )

Град
    Ако детето ми разсъждава така... ще му стисна ръката. Наистина аз съм от по-широко скроените и според мен всичко ще си дойде както му е реда. Ако ми е писано да умра на 20 - на 20 ще умра, ако ми е писано и на 120 ще умра, и това не зависи от това какво ще ям, правя или каквото и да било.

Не мога да се изразя с точност. Дано сте ме разбрали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си