.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Ами при мен е различно.Понякога ми е сдухано,понякога много весело.Но иначе в даскало не скучая никога,освен в някои часове
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    The Land Of The Doomed
    Ако ме очаква тежък ден в даскалото настроението ми се скапва. Иначе ми е все тая.

sladky2009
    Guest
    напълно съм скапана преди училище пък да не говорим след не го понасям мн ми е гадно и ми е на рев там даже ссъм плакала в час без причина ужасно е

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Byyyy
    Е как да не ти се скапе настроението, особено като се сетя за тая по математика
    да ве..

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от RottenFlesh
    Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам ....
    mdaaa
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ходя на училище без никакво желание.. Просто само като ми мине през ума ,че трябва да седя 6 часа с някакви "диви зверове" ако мога така да се изразя , направо ми се скапва настоението.. Осми клас съм , а повечето ходят само , за да отбият номера или да обарват момичетата и да се мислят за супер велики..Направо не мога да понасям класа си..Единствено има едно момиче от класа с което общувам и това е - другите са ми мега противни

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Естествено, че ми се скапва Не защото трябва да уча или нещо такова, просто обстановката там не ми харесва
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами като съм 1ва смяна съм в УЖАСНО настроение.. още със ставането.. пък като се сетя,че трябва да ходя по студа,по автобуси,само и само да вися в тъпото даскало иии.... пфф

а 2ра смяна малко по-добре... пак се побърквам от тъпня в даскало,ама преди това винаги ходя на кафе с приятели ии настроението ми е по-добро
    Life sux but just keep smiling

Град
    русе
    Напоследък настроението ми преди даскало е хипер мега много скапано , като се сетя с какви идиоти трябва да се занимавам ....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Винаги ходя с желание на училище. Опитмистка съм. Обаче често се случва да си преглъщам сълзите ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    Тъпо ми е щото ми се спи ..
    После ми е тъпо , щото тряа да карам 10 часа в някъв зверилник ..

Мдаа ..

Град
    mezdra
    определено да!!!!

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Скапва ли ви се настроението преди училище?

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Много здраво се сбозвам преди даскало. Не че има няква причина, ами просто ми е супер кухо да седя 6 часа на 1 място и да гледам некви отрепки.
    Разбирам те идеално Отвратително е Преди не беше така , но сега ...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Още в събота се депресирам, защото се сещам, че следващия ден е неделя, а след него идва понеделник. Още по-сдухано ми става и като пак в съботата се сетя, че от 1 до 7 ще прекарам в учене, писане, четене.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

хаха.. =]
    мен ме кефи да ходя на училище ...
    защото там са ми приятелите и нашия клас е задружен
    обменям инфо и т.н
    срещам се с нови хора.
    по-тъпо е по цел ден да седиш на компа...
    и да нямаш контакти с другите x] блякк ..
    поне за мен е така.
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    Винаги преди училище съм заредена със супер слънчево настроение. Рядко се случва нещо да го помрачи, освен ако нещо в училище наистина много не ме ядоса.
    +1
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Сутрин едвам ставам .. така ,че настроението ми е ужасно.Само като звънне будилника .. направо си умирам ,, като се сетя ,, че ще треа да вися осем часа в даскало ... пфф с тея умрели госпожи .. сред супер лигави хора .. ми става още по-тъпо.Почвам да се оправям ,, ии като тръгна за даскало тоя студ направо ме депресира още повече.Там като стигна е малко по-добре .. говоря си с фр .. ама почнат лии часовете ... ужас.Седя ии зяпам в некфа точка ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

+1

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Пловдив
    Винаги, и то само заради изродите, с които трябва да се разправям

Втора смяна съм и сутрин ми е супер играя си с котката,уча,гледам телевизия и други такива ама дойде ли време да тръгвам просто не!! Изобщо не искам и то не заради уроците или такива,а заради хората--нов клас,нови съученици.Нещо в началото не ни се получи комуникацията и така си остана ..иначе за предишният си клас винаги тръгвах с усмивка!!

Трябва да е станало нещо наистина хубаво преди даскало,че да имам настроение. Но вече съм се примирила..знам какво ме очаква и понякога просто си лепвам една перманентна усмивка,а пък колко ми е тъпо-няма значение.

ех мило училищее

Град
    Враца
    Ми.. аз нямам време да се сбозвам сутрин.. То докато стана и тряя да излизам.. Инче ми е кеф, че ходя.. Нищо, че изтъпявам в часовете.. Па и те са толкова.. разнообразни, че няма накъде..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Все тая ми е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си