- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скапва ли ви се настроението преди училище?
Ами при мен е различно.Понякога ми е сдухано,понякога много весело.Но иначе в даскало не скучая никога,освен в някои часове![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ако ме очаква тежък ден в даскалото настроението ми се скапва. Иначе ми е все тая.
напълно съм скапана преди училище пък да не говорим следне го понасям мн ми е гадно и ми е на рев там даже ссъм плакала в час без причина
ужасно е
mdaaaПървоначално написано от RottenFlesh
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ходя на училище без никакво желание.. Просто само като ми мине през ума ,че трябва да седя 6 часа с някакви "диви зверове" ако мога така да се изразя , направо ми се скапва настоението.. Осми клас съм , а повечето ходят само , за да отбият номера или да обарват момичетата и да се мислят за супер велики..Направо не мога да понасям класа си..Единствено има едно момиче от класа с което общувам и това е - другите са ми мега противни![]()
![]()
Естествено, че ми се скапваНе защото трябва да уча или нещо такова, просто обстановката там не ми харесва
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами като съм 1ва смяна съм в УЖАСНО настроение.. още със ставането.. пък като се сетя,че трябва да ходя по студа,по автобуси,само и само да вися в тъпото даскало иии.... пфф
а 2ра смяна малко по-добре... пак се побърквам от тъпня в даскало,ама преди това винаги ходя на кафе с приятели ии настроението ми е по-добро![]()
Life sux but just keep smiling
Първоначално написано от RottenFlesh
определено да!!!!![]()
Разбирам те идеалноПървоначално написано от DimovB
Отвратително е
Преди не беше така , но сега ...
Още в събота се депресирам, защото се сещам, че следващия ден е неделя, а след него идва понеделник.Още по-сдухано ми става и като пак в съботата се сетя, че от 1 до 7 ще прекарам в учене, писане, четене.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
хаха.. =]
мен ме кефи да ходя на училище ...
защото там са ми приятелите и нашия клас е задружен
обменям инфо и т.н
срещам се с нови хора.
по-тъпо е по цел ден да седиш на компа...
и да нямаш контакти с другите x] блякк ..
поне за мен е така.
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
+1Първоначално написано от RiseGirl
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Сутрин едвам ставам .. така ,че настроението ми е ужасно.Само като звънне будилника .. направо си умирам ,, като се сетя ,, че ще треа да вися осем часа в даскало ... пфф с тея умрели госпожи .. сред супер лигави хора .. ми става още по-тъпо.Почвам да се оправям ,, ии като тръгна за даскало тоя студ направо ме депресира още повече.Там като стигна е малко по-добре .. говоря си с фр .. ама почнат лии часовете ... ужас.Седя ии зяпам в некфа точка ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от RottenFlesh
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Винаги, и то само заради изродите, с които трябва да се разправям![]()
Втора смяна съм и сутрин ми е супер играя си с котката,уча,гледам телевизия и други такиваама дойде ли време да тръгвам просто не!!
Изобщо не искам и то не заради уроците или такива,а заради хората--нов клас,нови съученици.Нещо в началото не ни се получи комуникацията и така си остана ..иначе за предишният си клас винаги тръгвах с усмивка!!
![]()
Трябва да е станало нещо наистина хубаво преди даскало,че да имам настроение. Но вече съм се примирила..знам какво ме очаква и понякога просто си лепвам една перманентна усмивка,а пък колко ми е тъпо-няма значение.![]()
ех мило училищее![]()