.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

АлКоХолЛл-Как да не ние лошууУ?

Целта на темата е всеки да изрази мнение и изпитани опити как след пиянство да не ни е лошо и най-важното да не ни се повръща??

Град
    In the Middle of Nowhere!
    ами казват,че киселото мляко помагало при махмурлук но не съм пробвала лично дали действа
    The forbidden fruit tastes the sweetest...

Захар
    phah

Град
    София
    Майсторлък е да знаеш как да пиеш. Когато знаеш - не те боли глава, не ти е лошо и т.н.

Ако ти е лошо сутрин - шкембе или 1 бира.
    Don't tell me what I can or can't do !

Ми като начало не се напивай като свиня!
    По темата: чай (поне така съм чувала де)
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

ми купи си антипухмелин от аптеките 2.50 ли беше.Ма най-добре се на яж преди запой

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Майсторлък е да знаеш как да пиеш. Когато знаеш - не те боли глава, не ти е лошо и т.н.

Да бе бира .На едни приятели така им бяха казали и после на нищо не приличаха

amiii s mlqkoto sam probvala - deistva noo zavisi kolko si pil ii f kfo sastoqnie si se pak :P

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Цитирай Първоначално написано от Boyd

Да бе бира .На едни приятели така им бяха казали и после на нищо не приличаха
    и аз за бира знам
    все пак.. клин клин избива
    пробвала съм и ми помага бирата, но все пак зависи какво си пил и как...ако смесиш 2-3 различни алкохола чакай на другия ден да не те боли глава
    Pendulum - Blood sugar (music)~

От опит и наблюдение знам,че не трябва да се пие вода,а само кисело мляко да "мааш" .Поне при мен винаги помага
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    The better world....
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    ми купи си антипухмелин от аптеките 2.50 ли беше.Ма най-добре се на яж преди запой
    ГЛупостиииии....... и после да драйфаш като луд НЕе не не..... хапва се нещо леко и се пие с мярка

след водка не се пие вода,тва знам...иначе един път така ме цепеше главата и цел ден арянче,та се чувствах по-добре
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Никаква вода!!! Ако си препил по-добре не пии вода,по-зле става и ти се повръща..... мляко,натурален сок... преди запой нещо мазно е хубаво да се яде,дори и по време на запоя мезето ако е по-мазно ще е по-добре

А пък на другия ден.... там вече зависи.. на някой хора им помага когато хапнат (колкото и да не ти се яде ) ама както казаха по-горе сега продават хапчета за махморлук,който до колкото съм чувала помагат....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Зелева чорбЪ, компот
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    The Land Of The Doomed
    Нема такъв шанс ем да се изпонапиеш, ем да не ти е лошо после. Пий с мярка, за да не страдаш после.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    киселото мляко горе долу действа (поне при мен) ии разбира се доброто наяждане преди това :P

Град
    in my world!
    най-важното е да се пие с мярка!!!
    веднъж се бах напила мн зле...та НИКОГА НЕ смесвайте водка и бира и след тва вода ама НИКОГА!!!!!!!повръщах като свиня после
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    От опит и наблюдение знам,че не трябва да се пие вода,а само кисело мляко да "мааш" .Поне при мен винаги помага
    +1
    И при мен киселото мляко помага

мене след като пия ми е мн зле..но пък ако не пия съм по зле лятото го правех през два 3 дена и проблемите пак нямат край
    иначе ям кисело мляко..но не мисла че помага особено
    Sinan Sakic rulzzz

Попринци не е хубаво да се пие по много .. а изтрезнява се с олио .. 2-3 супени лъжици след като си пил .. малко е гадно ама ако си много пия нищо нямя дя усетиш .. но наистина помага !
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Град
    sofiqqq
    am zna4i kafe s limon mai e za iztreznqvane ii kiseloto mlqko sa mi kazvali 4e pomaga ma az li4noo ne sum probvala i aspirina
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си