- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Напишете ника си със затворени очи.. Без да триете!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

anichkaxxwee :P
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
tomvoy Ееее , пак не ми се получи..
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Incineerate
Офтопик : аз по принцип не гледам клавиатурата когато пиша , даже правя повече грешки когато я гледам
Nulla
khyin

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
nestlee
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
ah0huumjs
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

МаГуСс
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

blahblaah
Niii5no
АХахаха, готино се получи.. : P

yyybrokеnhеsrdyyy

anichkaxxwee
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
am0moo,la
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Dunbnorris, няма как да го объркам!! :Д
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
tomvou
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Пак, dubnorris. Дали е станало яко, а?
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!