- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колеДнИ ПоДаРъцИ ....
здравейтее..така мисля че няма друга такава тема..значи тък пишете какви подаръци ще купувате на ваще и на приятелите. .. даите да си разменим идейки![]()
п.с. сори ако има такава тема и ако има правописни грешки ..![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ми за майка ми парфюми и др козметични работи
А за баща ми един от онея меки таборетки дето преди кока кола предлагаха може и дане се сещате
Ми за сега това ама имам и др планове![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
оохх,аз трябва да купувам на мама,бащатко,сестра ми,баба1 и дядо1 и баба2 и дядо2аа и на 3 приятелки
и нямам абцолютноо никаква идея
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
i az sam g/d taka i nz kakvo da im kupq zatowa davaite ideiii...Първоначално написано от born.to.shine
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
на майка ми някакъв парфюм сиг, на баща ми пак нещо такова, на сестра ми някаква кукла барби
проблема идва с това какво да купя на приятелките - 3 на брой. Не искам някакъв сувенир или парфюм, щото все това им подарявам или друг вид козметика. Дрехи също не става. Ако се сетите нещо оригинално кажете.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не знам дали ще имам пари за тях , но аз ще си искам нов телефон![]()
![]()
phah