.

Виж резултатите на анкетата: Брекети+Гадже=?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 76,32%
  • Не

9 23,68%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Брекети+Гадже=?

Здравейте,искам да попитам понеже наскоро ще ми слагат брекети пък имам приятел с които прекарвам цялото си време(гадже)...Та исках да попитам когато ми сложат брекетите ще мога ли пак да се целувам или ще има известен дисконфорт.... МС пРедВаРиТеЛнО

Град
    Ямбол
    Ако те обича няма да му пука особенно. Никога не съм имала такова нещо, но мисля че няма да е трудно да се целувате. Не се притеснявай, няма да е кой знае какво.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    София
    Абсолютно нищо няма да ти пречи да се целуваш с приятеля ти.
    Браво, за това, че си се решила да сложиш брекети.

ne bi trqbvalo da ti pre4i no vse pak zavisi si mn i ot vida ti na izkrivqvane i ot breketite....
    i da vi kaja poneje lelq mi e zabolekrka i zn breketite se slagat na mn malko hora s opredelen vid zahapka i izkrivqvane koito se polu4avat mn rqdko taka4e ako nqkoi iska ad vi slaga breketi po dobre obikolete i dr zabolekari i poiskaite i tqhnoto mnenie

не пречи изобщо

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    ne bi trqbvalo da ti pre4i no vse pak zavisi si mn i ot vida ti na izkrivqvane i ot breketite....
    i da vi kaja poneje lelq mi e zabolekrka i zn breketite se slagat na mn malko hora s opredelen vid zahapka i izkrivqvane koito se polu4avat mn rqdko taka4e ako nqkoi iska ad vi slaga breketi po dobre obikolete i dr zabolekari i poiskaite i tqhnoto mnenie
    аз пък не мисля че хората с брекети са малко напротив..а и то си има възрастова граница...

Cruel Intentions

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    аз носех брекети докато ходех с едно момче.. никъф проблем не е споко няа от кфо да се притесняваш...
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    аз пък не мисля че хората с брекети са малко напротив..а и то си има възрастова граница...
    nikoi ne kazva 4e sam malko ama te si gi predpisvat kato za svetovno, no zabolqvaniqta koito sa si za breketi sa malko...
    abe malko go uvartqh ama dano ste me razbrali...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    nikoi ne kazva 4e sam malko ama te si gi predpisvat kato za svetovno, no zabolqvaniqta koito sa si za breketi sa malko...
    abe malko go uvartqh ama dano ste me razbrali...
    е те сигурно ги предписват ак оходят хора над 14 години в смисъл чела съм а и зъболекар ми е казвал че шини се слагали до 12 макс 14 год. и от там нататък брекети

Cruel Intentions

az nosq breketi v mometna i da vi kaja nqma nikavi problemi s Fr .....

No da ti kaja 4estno Nz...zavisi kolko sa ti krivi zabkite....

abe ne sa koi znai kolko kriv to samo dolniq red ama az predpo4itam brekete ne aparat4e

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от just^a^girl
    не пречи изобщо
    +1
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Радвам се, че намерих темата .. щях да попитам същото

Да, ще можеш да се целуваш. Между другото, аз най-много гаджета съм имала точно когато бях с брекети.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Брекети+Гадже=?

Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    [color=red]Здравейте,искам да попитам понеже наскоро ще ми слагат брекети пък имам приятел с които прекарвам цялото си време(гадже)...Та исках да попитам когато ми сложат брекетите ще мога ли пак да се целувам или ще има известен дисконфорт....[/color] МС пРедВаРиТеЛнО
    дискоМфорт

иначе по темата - ми поговори с него де пипитай го дали това го притеснява, дали ще му пречи...НИЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМ КВО МУ Е В ГЛАВАТА ?!?!!!!!

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика

Re: Брекети+Гадже=?

Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Здравейте,искам да попитам понеже наскоро ще ми слагат брекети пък имам приятел с които прекарвам цялото си време(гадже)...Та исках да попитам когато ми сложат брекетите ще мога ли пак да се целувам или ще има известен дисконфорт.... МС пРедВаРиТеЛнО

Тук има стабилно количество хора които преди да пуснат поредната спъната тема не се замислят и грам ....

По темата.... :
    Щом зъбите ти до сега не са ти пречели и брекетите нема ти пречат...
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Цитирай Първоначално написано от Native
    Абсолютно нищо няма да ти пречи да се целуваш с приятеля ти.
    Браво, за това, че си се решила да сложиш брекети.
    +1

Град
    блока
    не няма да имаш проблеми а и моми4етата с брекети изглеждат по-сладки така4е няма да те пуска

Спокойно няма да ти пречи въобще та дори и двамата да сте сбрекети - само на тебе малко ще ти е странно в началото докато свикнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си