.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Обриване след епилация.

Здравеите на всички. Значи след като се обезкосмя от кръста на доло след два или три дена започвам леко да се обривам. Дразни ми се кожата на краката от късите косъмчета изглежда особено в студено време когато настръхват и закачат в дънките. Използвам крем за епилация Veet. Какво да правя? Да не забравя да кажа че съм мъж де.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    спри да се обезкосмяваш

Хехехехехе ти с едно изречение обезсмисли целия форум. Няма как обезкосмен по ме харесват мацките, по и харесвало как се виждат мускулите на краката и допира бил по нежен. Освен да се обезкосмявам по друг начин. Даите съвет така някои по наясно.

Преди и на мен ми ставаше така зимата, когато ползвах кремове за епилация и самобръсначки.. по простаат причина че ме мързеше зимата да се занимавам с епилатори и кола маска.. обче започнах и тва изнежване премина.. сега е перфектно ..
    ако не та е срах пробвай с тях

Да ме е страх? Мен? От кола маска? С крема ми е по лесно просто за това го използвам. Щом трябва кола маска не е проблем. Но очаквах да има някакъв крем за това.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    спри да се обезкосмяваш
    е какво лошо има мъж да се обезкосмява?
    Това говори много за него: личната му хигиена и прочие.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от Nedkych
    Да ме е страх? Мен? От кола маска? С крема ми е по лесно просто за това го използвам. Щом трябва кола маска не е проблем. Но очаквах да има някакъв крем за това.
    еми за страха го казах .. щот има и някои такива ..
    апък какви кремове да има... аз си ползвах такова като.. after shave .. и се мажех даже всеки ден.. ама резултат нямаше..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си