- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с Лида... мнение?
По интернет ги поръчах - http://otslabni.free.bg/1.html
Обаче ме осолиха 9 кинта за доставката,та тези капсули ми излезнаха 60 кинта
Абе те да действат пък ако ще и 100 лв да са ... зимата като се прибера в България,първата работа ще ми е да си ги поръчамПървоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
![]()
Продължавай да ни информираш за действието,странични ефекти и т.н![]()
Ми страничните действия които забелязах са пресъхването на устата и че съм малко по-раздразнителна.В други форуми казват че се появявало и безсъние,но това ще се види довечера![]()
Дааа ... и аз четох,че страдат някои от безсъние,на други пък много им се спяло,дано да нямаш проблеми.Видях също,че някои и главата ги боляла,нд само първите 2-3 дена и после спряло...![]()
И от теб чакаме отзиви :PПървоначално написано от pinki
razdraznitelna si za6toto priema6 mn malko xrana.ne e ot xap4etata.frendkata mi dokato poste6e i qde6e samo ve4er malko i cql den ni6to nq ti razpravqm k1v nerv be6e.Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Само не разбирам как така като ги спреш,няма да си върнеш килограмите?
Това нещо не ми се вярва.Ти сега отслабваш,защото ти подтискат апетита и не ядеш,а като ги спреш ще си ядеш нормално и ..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ааабе от сряда ги почвам, че тея от ЕКОНТ са големи глупациПървоначално написано от lunnoto_momi4e
Иначе се надявам да няма такова нещо като безсъние
ноо ако случайно има предполагам, че това неразположение ще премине след 2-3 дена след старта :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Преди известно време дадоха по новините по бтв за тези хапчета http://news.ibox.bg/news/id_850815893 А ето малко инфо от един форум: Сибутрамина, който са открили в Ли Да действа на принципа на АМФЕТАМИНИТЕ! От една група са с малко по-различно действие, но с идентична структура! Преди да се появи сибутрамина за лечение на "екстремно затлъстяване" са се използвали "анорексик агенти" - АМФЕТАМИНИ и ФЕНФЛУРАМИНИ (освен за лечение на епилепсия, депресии, дефицит на вниманието и хиперактивност). Амфетамините действат на рецепторите в мозъка, който отговарят за апетита, както и на тези които отговарят за допамина, сертотонина и норепинефрина, симптомите при използването им ( или на производни лекарства със соли от амфетамини) са: сухота в устата, безсъние, НАМАЛЕН АПЕТИТ, безпокойство, главоболие, загуба на тегло, тахикардия, повишена честота на дишането, повишено кръвно налягане, температура, изпотяване, диария, запек, аритмия. Включват психологически реакции като еуфория, повишена енергия, параноя. След отминаване на тези ефекти се появяват тревожност, депресия, възбуда, умора "прекалено заспал"повишен апетит! Може да възникне психоза.![]()
Амфетамините включват широк кръг от психоактивни производни от същия клас! Истината е че първоначално амфетамините са използвани и популяризирани за намаляване на апетита и контрол на теглото.Не се приемат с алкохол, както и по време на кърмене. Противопоказни за хора със сърдечни проблеми, хипертония, депресии, както и за хора с история на зависимост от наркотици или анорексия.Сибутрамина ( Meridia в САЩ и Reductil в Европа и др страни ) се използва за лечение на затлъстяване.Той е структурно свързан с амфетамините, въпреки че механизмът му на действие е различен. Той е класифициран в графа IV за контролирани лекарства в САЩ. Нежеланите реакции при употреба са: сухота в устата, намален апетит, гадене, странен вкус в устата, разстрен стомах, запек, проблеми при заспиване и виене на свят, понякога - дълго след употреба сънливост, менструални крампи, мускулни болки, главоболие, зачервяване, повишаване на кръвното налягане и пулса. По - рядко се наблюдават припадъци, проблеми при уриниране, необичайно кървене, сърдечна аритмия, промени в настроението ( вълнение, безпокойство, объркване, депресия). Продължават докладите за внезапна сърдечна смърт, сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност, стомашно чревни проблеми. Сибутрамин : C17H26ClN
AМФЕТАМИН : C9H13N
Синефрин: C9H13NO2 ( това е друго подоно вещество използвано за намаляване на теглото )
А и ако си направите тест за амфетамини мисля,че ще е положителен(четох в един форум,че един човек си беше правил и е положителен.
Въпреки всичко това и аз мисля да си ги поръчам(пак по интернет,но от др място). BTW:Вашите кутии имат ли червен знак в дясно горе?(тези,които сте си взели от http://otslabni.free.bg/1.html )
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Да,има червен знак,има си и "fake-proof mark". :P
Относно безсънието...не че не съм заспала,но ми беше малко трудно,в смисъл въртях се малко и после закъртих.Обаче цял ден съм пълна с енергия
![]()
sluchaino da znaete che presuhvaneto n austata e edin ot purvite simptomi na diabeta????![]()
Момиче съм
Няма проблеми - килограмите са най-важниПървоначално написано от trittico
![]()
нема да взимаме амфета,а хапчета за отлабване![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
Вие не прочетохте ли статията, към която е постнат линк по-горе?
http://news.ibox.bg/news/id_850815893
"Гражданите, закупили продукта Ли Да ДайДайХуа, капс. Х 30 бр., трябва незабавно да преустановят употребата му, тъй като употребата на този продукт представлява сериозна заплаха за тяхното здраве"
Родителите ви знаят ли с какви боклуци се тъпчете?
Някой гледал ли е "Реквием за една мечта"? (Requiem For A Dream) Гледайте го - хубав филм.
Кой какво да чете... Те тези дечица (повечето са такива) виждат само "ключови" редове и "ключови" думи. За тях важно е да постигнат ефекта...Първоначално написано от Barbie
Как ще ми обясниш - КАК ДЕЙСТВАТ ХАПЧЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ???Първоначално написано от мичка
Това със сериозната заплаха за здравето си е тяхна измислица.В някакъв друг форум четох че "Лида" била конкуренция на някакъв друг подобен продукт и "някой" е платил на когото трябва или друг "някой" не е платил на когото трябва.Все пак живеем в България,а в тази страна който има пари-получава лиценз,който няма хапчето е опасно за здравето...Първоначално написано от Barbie
А са спрели "Лида" от аптеките,защото била записана като "хранителна добавка" , а не като "лекарство",защото съдържала екстрат от някакво си тропическо растение.
Пък и кой каквото иска да ми говори-аз си пия "Лида" вече 3ти ден и съм минус 2 см. от талията. Обаче това безсъние...
Сериозно едва ли е... Но пак не е добре за здравето да се отслабва със хапчета. Че имаш някакви странични ефекти (съня) - предполагам е от това именно.Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Как според теб действат тези хапчета?![]()
Ами намаляват апетита,ускоряват метаболизма и превръщат мазниите в енергия според менПървоначално написано от lcl
![]()
А според мен само си тровите организма
Няма значение как действат-вредни са.
Тея няколко килограма могат да ти съсипят всичко по-късно.Не може да е толкова просто колкото изглежда![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И един мармот ...Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Никой, момичета, не ви е виновен, че вярвате, на каквото ви е по-удобно. Мислиш, че е нормално да не можеш да заспиш? (Някои хора имаме такива проблеми без да пием хапове, вие защо си ги причинявате насилствено?)Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Основното в тая статия е, че тия хапчета съдържат Sibutramine, което изобщо не е изненадващо. На мен ми звучи достатъчно достоверно. А това си е сериозно лекарство, което се приема при лекарски контрол, при реална нужда от него и не се приема от такива млади организми, както и от хора с определени здравословни проблеми (които някои от вас може да имат без дори да подозират). Има странични ефекти и може да бъде опасно. Не можете да спите? Имате сърцебиене? Изпитвате необичайна нервност/превъзбуда/раздразнителност? Необичаен вкус в устата? Прилошаване? Гадене? Липса на всякакъв апетит? Девойки, взимате сериозно лекарствено средство, в което кой знае какви още боклуци има. Не е подходящо за млади хора. Не се взима без лекарско предписание и лекарски надзор. Взима се само от хора, чието наднормено тегло застрашава правилното функциониране на организма.
Сериозно рискувате здравето си. Защо?
Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебеПървоначално написано от Barbie
.Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна
.Днеска ми е 5 ден и съм -3см.
![]()
![]()
Първоначално написано от lcl
Първоначално написано от ActreSS
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
[/quote]Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе.Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна
.Днеска ми е 5 ден и съм -3см.
![]()
[/quote]
На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия![]()
а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!