- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Издънки
Последната глупост, която направихте е...
mindscan
Преписах грешно задачата по геометрия от ръката си. Поредното провалено контролно.![]()
Оооо нямам спомен.
Мога да кажа една от лятото. Бяхме аз и едни приятели на един мокър бар. Земам 2 чаши вино - една за мен и една за един приятел. Сядам на една маса, давам едната чаша на човека до мен и почвам спокойно да си пия. Изведнъж около мен супер смехът. Поглеждам пред себе си - приятелите ми ми се смеят от другата маса. До мен един младеж от румънски произход ме гледа доста изплашено...![]()
Самоподстригах се извънредно некадърно!![]()
mindscan
съсипах си стомаха...![]()
То и аз така, но фризьора още повече ме накълца...косата де.Първоначално написано от preichetoy
![]()
Преди 15 мин реших да се спусна от другата страна на един хълм с байка. Издъних се в реката, добре че е плитка.
ПП Счита ли се за издънка.![]()
Да. И аз така с една шейна. :PПървоначално написано от thegmin
По темата: Мислех да шутирам топката един път кат играхем футбол, ама я пропуснах и право между краката ритнах един фр....![]()
![]()
Бях се загледала някъде и си шибнах главата в една табела...![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
golem si mujПървоначално написано от tqnko
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Пребих се в холаПонеже обичам да се пързалям и вкъщи разстоянията ги взимам със засилка - засилвам се от единия край на стаята и се плъзгам до другия
Е тоя път не прецених добре разстоянието
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
замалко да се пребия по стълбите като се пребирах,днес като ме пита тая по психология дали аз съм учила и викам "даа" пък като станах почнах яко да увъртам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Стъпих в боя![]()
nicolepcd
писах смс на най добрия ми приятел тъй като не съм го чувала от 2 седмици..той влезе в скайп .. не ми писа .. и просто излезе..да благодарна съм му за вниманието ... та.. това ми беше глупостта че му писах
ако въпроса е бил с друг смисъл .. скоро не съм простяла явно ..
.!.
Кучето повърна и за се разтърчах да кажа на майка, провесих се през перилата да се изкрякам като първа махленка и като си вдигнах главата със засилка я вградих в стълбите![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
За пореден път го потърсих...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За пореден път реших да правя нещо в последният момент .. в този случай курсовата си работа !![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
тва е няква любовна мъка, обади ми се ще ти дам съветПървоначално написано от Seducti0n
![]()
The Spark
Отиваме до магазина - аз, майка ми и една приятелка, и трябваше да купим ароматизатор и аз бързам да кажа на майка ми и в бързината да тичам, за да и кажа и тка се спънах, че после се установих отгоре й.. Изобщо не усетих кфо стана, дори съм викала "Мамооо, умириситееел, купи умириситеел!"![]()
Препознах се с едно момиче...беше много по-зло, от колкото звучи де...![]()
пссст..
Ми...немога да се сетя за нищо в момента щот аз всяка секунда прая по някой глупост![]()
weezy f baby
![]()
Ами най-голямата издънка, за която се срещам в момента е следната : бях написала един еротично-мръснишки смс на мъжа, който чаках кротко вкъши, но го пратих по погрешка на един колегаРазбира се веднага обясних, че не е за него но сега трудно го гледам в очите.
![]()