- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ??
искам да попитам дали има вероятност от бременност след като никога несам свършвал в приятелката си и винаги с презерватив сме го правили.единствено преди една седмица за 20 секунди без презерватив но без да свършвам или нещо подобно но тогава е била в оволация.и да попитам дали по силно биене на сърцето от време на време и задушаването е симптом за бременност.Всичко това се случва 5 дни след оволацията и случката за която казах
Това определено НЕ е признак,че е бременна.
И не ,неможе да се забременее.
а тогава какво и има.притеснявам се за нея.Секи ден по няколко пъти и става така.може ли да е от уплах или нещо такова
вие не се научихте и тва е ...
свърши в тоалетната и после питай дали е бременна![]()
white sensation![]()
+1 абе хора не четете ли останалите теми преди да пуснете нова?! Все едно и също пишете баси.....Първоначално написано от xpici
Ми явно не четата , но честно казано и аз не бих чел защото има над 200 теми... надали ще седна да търся квото ми трябва в другите... най лесно е като пуснеш друга.Първоначално написано от ivsan4eto
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми явно не четата , но честно казано и аз не бих чел защото има над 200 теми... надали ще седна да търся квото ми трябва в другите... най лесно е като пуснеш друга.Първоначално написано от ivsan4eto
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ako moje nqkoi moderator da gi iztrie che sa dubliraxa bez da iskam.. sorry
xaxax ni6to i nqma spoks![]()
Бате тъп си .. тфа го знае сяко хлапе...
П.С. Не е бременна .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
преди 3 дена правих сех с приятелят ми без предпазители но тои не е сигорен дали не се е изпуснал а след това имах болки в коремната област и ощте е така вазможно ли е да сам бремена след като тои има направена вазектомия ?
нали ама и ти беше пуснал ПОДОБНА темаПървоначално написано от Stefchyy
![]()
пише се овУлация умник такъв...първо си научи граматиката после прави секс...
преди 3 дена правих сех с приятелят ми без кондом но той не е сигорен дали не се е изпуснал а след това имах болки в коремната област и още е така възможно ли е да сам бремена след като тои има направена възектомия ?
Боже,боже...когато четеш тези глуповати теми,можеш да се отчаяш тотално...мале мале,преди ни беше срам да се хванем за ръце и да вървим по центъра така,а сега.. направо си се изчукваме там..
Нека ти кажа нещо за чувствата.Чувствата са като гърдите на майка ти.Знаеш къде са,но е по-добре да не ги почувстваш.
Стига вече сте се притеснявали за глупости! Chill out!