- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам въпрос за козметиците.
Искам да попитам каква процедура се прави за премахване на черни точки и почистване на кожата на лицето?Ако някой знае подробно какво и как се прави и ориентировачни цени за определената процедура?Ако има някой от Велико Търново може да каже къде е ходил,доволен ли е и колко е струвало.
Благодаря предварително.
Не знам за Велико Търново,но знам горе долу какво представлява процедурата. Преди ходих, напоследък не съм ходила. Аз бях на едно, където с някъв ултразвук ти ги махат и процедурата ми струваше 30 лв някъде и ходих всеки месец. Но да ти кажа нямаше никакъв ефект и още на следващия ден ми набъбваха нови пъпчици с връх! Изобщо не ходи, просто си ги махай сама или използвай някаква хубава козметика !![]()
..дори когато съм тиха пак всичко в мен ще те вика,и да крещя, че те мразя, аз няма да се откажа. и вечно жива ще пазя любовта..
мии значи аз и една моя фр ходихме на козметичен център..на мен ми оформиха веждите,а на нея й правиха процедури за лицето (премахване на черни точки,пъпки и т.н) нейното струваше 30лв. и наистина след няколко дена имаше ефектКозметичния център се казва Еуфория... ако искаш да си запишеш час или да попиташ тела е 062/606017 ;] дано съм ти полезна
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Toзи козметичен център е на картала нали?Ако е там аз там ходя на фризьор и маникюрист.Значи в най-скоро време ще звънна да си запиша часПървоначално написано от dorsichh
![]()
Естествено че трябва да се ходи на козметик...ти не можеш да видиш това което козметичката вижда под лупата си, освен това тя си знае работата нали за това е козметичка.Аз съм от Варна ии тук козметика представлява : Стоене на пара за отваряне на поритете, след това маска и започва почистване на лицето, след това още 2 маски и тока..моята козметичка ми взима 20 лв но попринцип е 35 .
Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!
майка ми пък знам, че прай някви маски, после с ултразвуци някви... къв вал беше![]()
Кyрец... на козметичка няма да стъпя повече през живота си. Уж беше една от най-добрите в София, препоръчвана от приятели и не знам си какво, ама в дните след процедурата приличах на изрод. Започна да ми се бели кожата, да пъпчасвам още повече и т.н. Едва се оправих. Естествено, че проблемът може да е в мен, но не бъди толкова категорична.. "трябва да се ходи на козметик". Същото, даже по-успешно, си го правя в нас за почти без пари.Първоначално написано от Chokoladka123
Иначе представлява подобно на това, което ти казаха дотук. Запарват ти лицето, после почват да те стискат. След това ме мазаха с хума и минаваха с някъв странен уред, който пуска ток. После с нещо, дето премахвало мъртвата кожа.. накрая със спирт, пак маска с хума ии няква пудра много гадна.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
На мен пък много ми помогна почистването... Очевидно трябва да уцелиш козметичка...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
мда на картала е...е супер като го знаеш записвай си час :PПървоначално написано от sweetsunshine
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Другата седмица ако намеря време отивамПървоначално написано от dorsichh
Или тази събота
![]()