.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Специалности с география?

Здравейте! Темата ми може да ви се стори тъпа, но просто не знам към какво да се насоча. Решила съм да карам матура география и до там. Супер трудно ми е, не знам с какво ще продължа. Искам да вляза във ВУЗ. Идеята ми е за финанси, но не съм особено сигурна.. Може ли да ми помогнете, като ми кажете какво бих могла да запиша с география? Просто си нямам на представа. Сега се рових из гугъла, но не попадам на информацията, която ми трябва..
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Re: Специалности с география?

Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Здравейте! Темата ми може да ви се стори тъпа, но просто не знам към какво да се насоча. Решила съм да карам матура география и до там. Супер трудно ми е, не знам с какво ще продължа. Искам да вляза във ВУЗ. Идеята ми е за финанси, но не съм особено сигурна.. Може ли да ми помогнете, като ми кажете какво бих могла да запиша с география? Просто си нямам на представа. Сега се рових из гугъла, но не попадам на информацията, която ми трябва..
    da nqma informaciq v taq oblast i az nzkade i s kvo 6te sledvam mn e obarkano

kadedaucha.com

Има абсолютно всички университети в България и там си пише специалностите,с какво се влиза,какво се изучава и всичко останало
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Благодаря ти много, LovelyGirl
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си