- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как танцуват момчетата :?
пуснете си един клип на майкъл джексън и се учете !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az ne se buzikam ama mu gi nau4ih vsi4ki dvijeniqПървоначално написано от Omen
![]()
The Spark
е сега просто си длъжен да ни пуснеш един клип да те видим!!!!Първоначално написано от 5StaR
![]()
6e se pomislqПървоначално написано от Omen
![]()
![]()
The Spark
до колкото забелязвам по дискотеките освен да вървят на пред-назад и ако са пияни да настъпят някой друг др нз![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
мисли си в положителна насокаПървоначално написано от 5StaR
![]()
toq zvuk izliza kato povru6tamПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
( t.nar. peene na vokala )
The Spark
http://www.youtube.com/watch?v=hlQrRld2vpM
ей тва е танца
тоя е най модеренПървоначално написано от hardball
http://www.zazz.bg/play:0137a2bb![]()
Моля ?!
тая музика е само за лепилари и възможно най-долни отрепкиПървоначално написано от Verminaard
![]()
и не само.....Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мъже, жени.. тва е глупаво да кажеш "как танцуват мъжете"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълни маймуни са всички!
В пълния смисъл на думата.![]()
Чета й мнението и тръгвам да пускам "Танца на лозовата пръскачка"...зе ми думите от клавиятуратаПървоначално написано от Riot
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз като ходя на дискотека стоя отстрани пия си, пуша си и хейтвам всичко.![]()
Веки като си пиине малко повечко и му идва кураж да се отпусне
и да танцува много хубаво,това съм го забелязала от личен опит,
като сме се събирали по купони всички сме се напивали и на другия ден
като гледаме снимки и клипчета много им се кефимяко е !
![]()
хаха колко яко е да се кълчиш като пиян щраусПървоначално написано от rozova_lady
![]()
Само лекичко да не се напикаш от смяхПървоначално написано от thegmin
![]()
Танца На Лозовата Пръскачка![]()
![]()
![]()
как танцуват...ама те не могат бе![]()
![]()
.!.
ти не си виждала танца на мокрия дракон за тфа говориш такаПървоначално написано от cherygirll
![]()
![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Ето го Майкъл Джексън на кроасаните :Д!Първоначално написано от 5StaR
с лакти..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
О по принцип момчетата май се справят по-добре(лично мнение) гледала съм такива уникални танци,че...момичетата рядко могат да го изиграят толкова добре колкото момчетата..на сцената се иска и да имаш присъствие....изисква се и сила...а това да си въртиш задника в ритам неподхожда на момчетата нали...така,че тва с танците е относително
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
О по принцип момчетата маи се справят по-добре(лично мнение) гледала съм такива уникални танци,че...момичетата рядко могат да го изиграят толкова добре колкото момчетата..на сцената се иска и да имаш присъствие....изисква се и сила...а това да си въртиш задника в ритам неподхожда на момчетата нали...така,че тва с танците е относително[img][/img]
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф