- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с кожата
еми значи на 13 години съм и имам гаден проблем с кожата.значи самата кожа ми е някаква такава гадна като грапава знам ли и аз не мога да кажа взе едно че имам някакви подкожни пъпчиции не ми се иска да ползвам фдт макар ме аз ако изпозлзвам матиращ фдт ще си имам нужда от него не като някои лиглички дето се мацат а пък може би дори нямат нужда.но съм на 13 и все още не ми се иска да бихте ли ми препоръчали нещо крем ли да си купя или какво?приемам абсолятно всякакви полезни съвети и идеи
![]()
To infinity and beyond.
е какво 13 човека са ми прочели проблемаи са се направили на безразлични браво голяма помощ ми дадохте
все пак чакам
To infinity and beyond.
Ами използвай нещо за кожа... откъде да знаем ние... пробвай антибактериален гел или почистващ... ако кожата ти е суха, мажи се с крем и така..
Да не сме длъжни,бе!Щом не са казали сигурно не знаят.Ето отговорих ти.Доволна?Първоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
Отиди на козметик или дерматолог да ти кажат какво да ползваш.
Ние и да ти кажем нещо то може да не повлияе на твоята кожа както на моята примерно. Кремове много, лица различни.![]()
и кво?аз също съм правила и ми се е случвало 50 човека да я видят и никой д ане пише.да не са длъжни?Първоначално написано от cool_doll
някога хрумвало ли ти е да отидеш на дерматолог?
Cruel Intentions
Почисвай си лицето сутрин и вечер с почистващ лосион/гел, после с тоник и най-накрая слагаш крем. Ако не можеш да прецениш какъв тип е кожата ти най-добре си вземи за нормална.
ий добре де извинявам се ако съм прозвучала нахално или пък съм написала така че все едно сте ми длъжниникой не ми е длъжен само се надявам да помогнете това е кажете на вас какво ви помага
![]()
To infinity and beyond.
по-добре отиди на дерматолог.
иначе може да си правиш парна баня и после маска с хума.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
наи добре спорет мен да отидеш на кожен лекар да ти предпи6е не6то....незнам![]()
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
наи добре спорет мен да отидеш на кожен лекар да ти предпи6е не6то....незнам![]()
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
преглед от профисионалист е най-доброто решение засега![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
ми аз мога да ти кажа един крем,при мен има ефект ама за теб не знам.Крем ЗДРАВЕ от тоя в една синя кутийка.Ако пробваш се надявам да има резултат :P
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
WomanInBlack става въпрос за крема Здраве във една малка синя кутийка ли?Който е доста гъст ако мога така да се изразя![]()
To infinity and beyond.
Ем и аз имам проблеми с кожата и наистина съм използвала безброй кремове , лосиони и пр. ,но единственото ,което имаше някакъв ефект е крема Бочко (на фирмата Лавена) не е въобще скъп аз го взимам за 2,20 което си е нищо в сравнение с огромното състояние което сме изхарчили за безполезни козметики![]()
Да точно за него става въпрос,но не мога да ти кажа че ще ти помогне на 100%
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив