- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хапчета за намаляване на апетита
Някой ако знае някакви плс да споделиииииии
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пробвала съм много , но намаляват усещането за глад за 1 час макс . Не ти ги препоръчвам .
Аз въобще не одобрявам въпросните хапчета за намаляване на апетитВсе пак опитай да се контролираш ,вместо да тровиш организма си. Опитай диета или най-вече спорт ,фитнес и т.н
![]()
e pone kajete edno dve imena da znammm pak v4e dali shte si kupq e otdelen vapros
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Имаше едни мисля,че се казваха Биоактив нещо сиТе са за конкретно сладко ;] И наистина значително бях намалила шоколадените изделия.
И все пак не ти препоръчвам да се тъпчеш с хапчета - ефекта им е временен,после всичко се връща двойно,а и някой имат странични ефекти.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ne se nalivai s hap4eta,qj greipfruti...na mene li4no super mn mi namalqvat apetita
По-добре не си взимайИначе.. питай в аптеката, ще ти препоръчат..
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Зима е,нормално е да ти се хапва повече понеже тялото се нуждае от повече запаси за да се задържа топлината.![]()
питай в аптеката.ако станеш 30кг ще си просто супер..![]()
![]()
внушение..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
zna4i predi pih edni Cefamadar ..18.80 nqkade sa 100 tabletki no s namalenieto izlziat okolo 12 lv za priemaneto im pitai v aptekata no ima nqkolko ne6ta ..
1. hap4etata sa vredni
2. trqbva parvo da namali6 apetita si za da gi priema6 .. za6oto ina4e nqma da ima efekt
3.deistvieto im e da ne namalqvat apetita a da predizvikvat poduvane na stomaha s cel 4uvstvo za sitost
4. pieh gi 2 meseca.. nqma6e rezultat..naprotiv ..o6te pove4e mi se povi6i apetita ..
taka 4e.. ako iska6 da ostlabne6 sportuvai po 4esto dostata4no e da poti4a6 navunka sutrinta za 40 min i da pravi6 po 30-40 koremni presi na den (pove4e ot 40 vredqt..pone taka mi kazaha) i zavisi kakvo iska6 da stqga6 de ;P
uspeh !![]()