- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да свърша само от разговори ?
Вчера с приятеля ми си седяхме и си говорехме, но стигнахме до някои интимни разговори. Той започна да ми говори неща от сорта колко ме обича, какво иска да ми направи, започна да ми говори колко съм красива и колко ме иска, но нито веднъж не посегна накъдето и да било (ние искаме да изчакаме защото и двамата сме девствени). Той само ме прегръщаше и накрая ме целуна по врата при което аз просто се разтопих - за да бъда по-точна след вс което ми каза и най-накрая ме целуна аз свърших. Това нормално ли е ? Нормално ли е да свърша от нещо такова ? Чувствам се неловко след това... благодаря предварително.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Мнеее в никакъв случай не е било свършване..Просто ти е станало хубаво и си се възбудила ..Като свършваш просто се гърчиш от кеф,съмнява ме това да си свършила.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от miShle
mdamm a i nali zn 4e ako naistina si svur6ila momi4etata tyk 6te te nakarame da tsitira6 vs dyma![]()
Първоначално написано от bebok
![]()
![]()
![]()
xexex ами наистина ми се стори че свърших... после легнахме да спим, а 30 мин. след като си легнахме не спрях да треперя... и все пак може би е било от възбудата
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
И аз така си мисляПървоначално написано от miShle
![]()
+1Първоначално написано от DevilWish
Силна възбуда
С треперенето и преди съм го виждал:Р не е свършване![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
просто си била много възбудена нищо повече като свършиш е много различно ако свърваше щеще да не можеш да си стойш на краката,да ти се иска да викаш,направо да не знаеш къде се намираш
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
хахх луда работа , а на колко си години ако може да попитам?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
нали знаеш има една приказка...."ще свърша от кеф"....тя е образен начин на изказваме колко добре се чувстваме в момента....![]()
предполагам че си била прекалено възбудена и си имала силно желание да го направиш с момчето...знаеш ли има много жени които дори след полов акт не свършват,пък какво става ако говорим само за думи....пробвай като правиш секс и ти се случи един хубав як оргазъм да го сравниш с това чувство....100% че разликата ще е огромна....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
На 15.Първоначално написано от pampers
след 2-3 месеца 16
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Абсурд да си свършила... То ако ставаше толкова лесно...![]()
Просто явно си била много възбудена. А тва с треперенето не е показател. То си се случва и без оргазъм.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ами вземи мастурбирай малко и ще свършиш и тогава вече можеш да кажеш дали само от приказки можеш да свършиш и дали си изпитала това!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Хах не може да си свършила, просто си била възбудена![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Възбудена си била ...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
prosto si bila mn vuzbudena ni6to pove4e ne e vuzmojno da svur6i6 taka
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!