- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комбинирана преса и маша
значи по телевизията рекламираха една маша и преса за коса.....комбинираниедна такава черна рекламата беше с един плешив мъж и една руса мацка
плс ако някой се сеща за марката и модела кажете ако не споделете за някакви други видове комбинирани преса и маша
![]()
сигурно говориш за рекламата със Капанов потърси съвсем на скоро имаше такава тема![]()
To infinity and beyond.
сигурно говориш за рекламата със Капанов потърси съвсем на скоро имаше такава тема![]()
To infinity and beyond.
ето виж
Bellissima creativity
така се казва темата
To infinity and beyond.
мерси![]()
![]()
![]()
presata se kazva Bellissima B1-700
A АЗ ДА ПОПИТАМ хората които имат тази преса доволни ли са от нея и има ли смисъл ДА Я КУПУВАМ,ХУБАВО ЛИ КЪДРИ КОСАТА И Д/Г НА КАКВА ЦЕНА Е?
Аз имам такава преса от няколко дена и с къдренето имам доста скромен опит но добре се получават къдриите ( пробвах смао 2-3 кичура да къдря) и като цяло съм доволна![]()
прибрах се и 5 минути след това я пробвах..добре ставам къдриците като за начинаещ пробвал на 2 кичураутре за дискотеката ще я пробвам по-добре
![]()
Eй,ама вие като видите няква реклама и веднага се втурвате![]()
90 лева струва между другото.
Моята преса е на същата цена..само където е на Rowenta Elite ...
много съм доволна от нея...и има 6 приставки...
4 от който са за различно къдрене..другите 2 са на вълничка и за изправяне...
струва си парите...страхотна е![]()
а с какво си си накъдрила косата на аватара тиПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Белисима Криейтивити е много хубава преса, оня ден я купиха за Коледа на най-добрата ми приятелка и дори мен ме изправи чудесно. Струва около 70 лева.
mindscan
с тая преса...приставката е такава...то става като маша...Първоначално написано от bybit0o0
![]()