.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Крив член...

Здр!

Наплашен съм от формата на моят пенис. Не е прав а криви на ляво (някаде 20°-25°) и на долу (някаде 40°-45°).

Според вас 6te имам ли проблеми с секса?

Мерси!!!

Според мен ще имаш голям проблем със секса. Като го вкарваш малко трудно ще го вкараш а и после ще те боли

Re: Крив член...

Цитирай Първоначално написано от gougo
    Здр!

Наплашен съм от формата на моят пенис. Не е прав а криви на ляво (някаде 20°-25°) и на долу (някаде 40°-45°).
    Mи то си е страшно да ти кажа.

Град
    Монтана
    имам връзка с мъж,на който члена му е "крив".леко си свии показалеца на доло и ще добиеш представа.когато правихме за 1 път секс ми беше много странно.често ходя на гинеколог,и тогава го попитах защо е така.и той ми каза,че просто така се е родил и че съм най-голяма щастливка,защото мъжете с "криви" пениси,доставят на жената 3 пъти повече оргазми и при тези мъже 98% е сигурно че ще стигне една жена до оргазъм след това прочетох някоя и друга книга и се оказа вярно.дори практика ми с моето мило той е най-добрия

Знам че при малка кривина, не пречи. Но се чудя да ли ще имам проблем. Но когато съм в ерекция членът ми е горе долу гъвкав... 20-25 и 40-45 са даже преувеличени (приблизително).

InNcHe, колко му е бил крив ?

Ми леко се притеснявам... да не го боли момичето. Не знам да ли съм в границите на нормалният член

До сега да бях правил секс 2000 пъти ако не бях така комплексиран... имам луди възможности с момичета

Град
    На изток от рая
    Притискаш го на менгемето и от кривата страна го очукваш с един чук и така в продължение на 1 седмица и ще се изправи

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Монтана
    Знам че при малка кривина, не пречи. Но се чудя да ли ще имам проблем. Но когато съм в ерекция членът ми е горе долу гъвкав... 20-25 и 40-45 са даже преувеличени (приблизително).

Град
    Монтана

с риск да ми се смеят е като на багер кофата(това,което копае) все едно има гърбица споко няма от какво да се притесняваш

Град
    sofiq
    що не смениш ръката?
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Аха, значи някаде 70-90° не е малко... при мен е като банан. Да бях грозен нямаше да ми пука... ма се харесвам на момичетата... и това ме комплексира тъй като все още не съм спал с момиче
    Този петък който идва пак имам възможност за секс примерно...

Да не ти пука около 30% от мъжете имат този проблем даже е от полза споко и моя е леко извит ама не ми пука!!!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Има само един начин да разбереш какво мислят момичетата. Действай!

Град
    Монтана
    Аха, значи някаде 70-90° не е малко... при мен е като банан. Да бях грозен нямаше да ми пука... ма се харесвам на момичетата... и това ме комплексира тъй като все още не съм спал с момиче
    Този петък който идва пак имам възможност за секс примерно...
    говориш глупости моя приятел като има такъв,да не би да му пука.бил е с много преди мен дори моите приятелки са му много навити точно заради това споко бе човек това е нормално опитай с някое момиче,едва ли ще си глътне езика от страх

Да де но както казваш InDo "ЛЕКО крив" при мен не мисля че е "леко".

Знам че трябва да опитам... за да разбера да ли ще я боли. Но се намирам в много сложна ситуачия.

1.) Сички си мислят че съм правил секс (без да съм се надувам... не съм грозен и характера ми е "Player")...
    2.) Ако нещо не мине добре примерно този петък с момичето... ще умра от срам. Тя ще каже на приятелките си (тия момичета са такива) и после ще загуба всякаква репутация и самочуствие.

ПС : Sory za gre6kite no niamam krilica i foneti4nata klaviatura ne prevejda vsi4ko pravilno

Град
    Стара Загора
    нямаш дерт

Надявам се...

Бъди спокоен, Бившият ми приятел също беше с крив член, само че неговият се искривяваше доста, обаче нагоре ...
    Доста добре се чувствах, чувството в секса беше съвсем друго...
    Спокоен бъди , това си е просто по рождение , не се притеснявай.

и моя е леко крив ама не на ляво или на дясно ми като ми стане е крив към мене на горе то ест към кожата ми ама като го заголя се поизправя...

Мега фен
    Град
    SF
    Не! На никой не му е абсолютно прав.
    Айде стига и глупости, проблем нямаш никакъв.

Робинята на Quench

Няма да ти създаде никакви проблеми стига да е твърт. По принцип е нормално да е крив нагоре и наистина достава повече удоволствие ако е така. Слагаи го в другия крачол и да не те ебе

Вживяваш се .. ако като и го вкараш в гъза не и излезе през устата начи не е чак толкова крив
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Варна
    не си филмирай бе.. моя е на дясно

ае някоя съфорумка да му пусне на момчето, че да се успокой

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    не си филмирай бе.. моя е на дясно

ае някоя съфорумка да му пусне на момчето, че да се успокой
    моя е навътре
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Варна
    искаш ли и моя да влезе при твоя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си