- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабване - обратен ефект
във всяка втора тема гледам как едни други се предупрждавате че ако сваляш драстично после ще качиш с лихвите...
е не мислите ли че тва е само мит някъде по списанията бях чела за това и че нз си кво било мит и че не било вярно дрън-дрън добре де обаче и аз не вярвам нито на едното нито на друготонякой може ли да ми намери черно на бяло къде го пише това за обратния ефект ? според мен някои хора ги качват защото после си "наваксват" след диетата.. вие не мислите ли така?
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Говориш за ''йо-йо'' ефекта. Само напиши в търсачката за него и ще видиш много страници - черно на бяло- , където ще бъде подробно обяснено.![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
абе зависи си от организма![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ЗАВИСИ КАКВА ДИЕТА СПАЗВАШ
Зависи каква диета спазваш и от организма ти. Дали си склонна да качваш килограми. Най-пресния пример при мен от личен опит. Аз и сестра ми бяхме на една и съща диета, аз не качих след това, въпреки че ям страшно много, тя свали 3 и качи 5 после. Йо-йо-то не е просто мит.![]()
+1 И дали има процес на захранване или веднага се връщаш на стария начин на хранене.Първоначално написано от samonervi
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!