.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!

Здравейте... значи моят проблем е следният.На 16 съм и имам сериозна приятелка от 2 години близо.. но .. ония ден на един рожден ден на който тя не беше поканена.. и аз реших да отидя да се позабавлявам.. и кво стана.. там най-добрата и приятелка в която преди бях влюбен .. иии напихме се .. танци .. а , у .. и ето че стигнахме до целувки , натискания .. и секс. Сега не знам какво да правя.. аз наистина си обичам приятелката повече от всичко но ме е страх от това понеже всички го видяха да не вземат да и кажат че ще стане лошо а аз съм 90% обеден че ще разбере.. какво да правя ? да и кажа ли или да замълча ? плс хелп

Град
    The Land Of The Doomed
    Е яко я обичаш и си загрижен.. за тва си й изневерил! Действай като мъж - кажи й и си понасяй последствията ..

Признай си...признат грях е половин грях,но се съмнявам,че приятелката ти ще ти прости така лесно.Ти твърдиш,че я обичаш..е как приятелю като я обичаш толкова много отиваш на някаво си купонче и се шлякаш с най-добрата и приятелка ? Много лоша работа. Признай си пък да видим кво ще стане,защото тя така или иначе ще разбере по-добре да е от теб !
    Айде успехи..не искам да съм критичен,но..не се сърди

da da... da me prebie

Град
    V.Tyrnovo
    тя ще разбере 101% не чакаи а си поговори с нея обясни и че това е момент на слабост и не вярваш че заслужавате да развалите всичко между вас заради твоята слабост която е била подтикната от обстановката в която си бил

Град
    sofia
    абе брат ква е тааа глупост дет си направил.... с най добрата фр по добре и признаи и и кажи че сте го направили под въздействието на алкохола мвесто да я лъжеш...! :P

Определено най-доброто решение е да и кажеш най-вероятно го заслужава...

кажи и истината,като прикриваш,сеедно си продължаваш да я лъжеш.
    Пък и щом си и изневерил не мисля,че я обичаш.
    Не мисля,че я заслужаваш даже. мн лошо си постъпил
    Малко сме разумните.

az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola

няма как да не разбрере, много нерви ще й спестиш ако й кажеш сам може даже да споменеш, че не помниш какво точно е станало ( демек мн си бил пиян ) айде успех и й кажи поне 38475954564 пъти че я обичаш и това не значи нищо

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    muahahaaha u sir r teh fuck'd
    GTA Stunting

братле така постапи отиди при нея па кфото стане

Град
    Варна
    ми кат си толкос тъп да го напрайш тъй нещо... пък и ако наистина я обичаш толкос много както казваш алкохола не ти е извинение

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guza puk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
    otidi pred neq da s eobqsnqva6 4e e bilo ot alkohola Abe ne moga da vi razbera za6to vsi`ki se opravdavate s alkohola?da ne bi kato se napiete 4uvstvata vi da iz4ezvat ?sig se izparqvat?ne moje kato si trezven da q obi4a6 a kato si piqn da prai6 kvot iska6..tva ne e izvinenie!

Cruel Intentions

Казвай и, понасяй си последстияа, изеини и се....но по-добре от теб, от колкото от някои друг да разбере!!!!!!!!!
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    1vo-alkohola ne ti e opravdanie
    2ro-ako iska6 da se razmine6 po-leko i priznai ti,po-dobre da go nau4i ot teb,a ne ot drugi,za6toto taka 6te e QVNO,4e si iskal da q izluje6,a ot lujata boli pove4e!

Re: АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!

Здравейте... значи моят проблем е следният.На 16 съм и имам сериозна приятелка от 2 години близо.. но .. ония ден на един рожден ден на който тя не беше поканена.. и аз реших да отидя да се позабавлявам.. и кво стана.. там най-добрата и приятелка в която преди бях влюбен .. иии напихме се .. танци .. а , у .. и ето че стигнахме до целувки , натискания .. и секс. Сега не знам какво да правя.. аз наистина си обичам приятелката повече от всичко но ме е страх от това понеже всички го видяха да не вземат да и кажат че ще стане лошо а аз съм 90% обеден че ще разбере.. какво да правя ? да и кажа ли или да замълча ? плс хелп
    Ми тъп си братле.. гориш си 2годишната връзка.. бъди сигурен ,че ще й кажат и може би шанса ти е в това да и признаеш,колкото се може по-скоро и да молиш за прошка.

Град
    in my world!
    Признай си...признат грях е половин грях,но се съмнявам,че приятелката ти ще ти прости така лесно.Ти твърдиш,че я обичаш..е как приятелю като я обичаш толкова много отиваш на някаво си купонче и се шлякаш с най-добрата и приятелка ? Много лоша работа. Признай си пък да видим кво ще стане,защото тя така или иначе ще разбере по-добре да е от теб !
    точно
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mm trqbva da i kage6 ,a ne da 4aka6 drugite da te izportqt ,6toto taka 6te stane o6te po -gadno

моите съболезнования за раздялата ви.

П.П. ти си прасе

Град
    Pleven
    защо го упреквате,че казва че я обича а е спал с друга.... това също се случва ... но иначе са прави за това - по-добре да и кажеш .. аз като казах на 1 бивш и той ми прости,защото е бил направил същата грешка и той си призна и той ... така че успеееех (hug)

Както казаха алкохола въобще не ти е извинение.
    Ти щом знаеш,че като пиеш, вършиш глупости,нямаше да пиеш.
    Постъпката ти е мн гадна,мн гадно за приятелката ти,горката.
    Не бих искала да съм на нейно място,защото не бих ти простила.
    Но по-добре си признай,защото ако не от теб ще научи от някой друг и тогава тежко ти на тебе...и все пак не ти ли тежи на съвестта тая изневяра?Според мен ,да.затова ,че признай и всичко и и поискай прошка!пък оттам нататъка нещата са в нейните ръце.
    Малко сме разумните.

Гадно се е получило...разбирам те!
    Дано го приеме по-лекичко и да не скъсате...това е най-разумното нещо,което мога да ти пожелая

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от buba91
    Определено най-доброто решение е да и кажеш най-вероятно го заслужава...
    +1
    Нов ник: Cassidy

Всеобщото мение е да й кажеш. Моето също !

Но аз пък го погледнах от друга гледна точка ... Щом си го направил, нещо те е провокирало да го сториш, въпреки обичта ти. Понякога само с обич не става в живота. А твоят живот е само 16 годишен ... Дори и да не прости ... повярвай ми ... Има още много да палуваш и още много да обичаш.

Но поне бъди честен и прям с момичето. Дори и да заслужава или да не заслужава (не знам), хубаво е да има чистота в отношенията ! Пък каквото сабя покаже после ... Ако си сигурен, че тя е момичето, ще се бориш за нея и така ... Но аз съм оптимистка. Щом и тя е с теб 2 години ... 100% и на нея не и е било лесно да ти върви подир Гъза (както ти каза по-горе). Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си