- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АМИ СЕГА .. КАКВО ДА ПРАВЯ :( ?!
Здравейте... значи моят проблем е следният.На 16 съм и имам сериозна приятелка от 2 години близо.. но .. ония ден на един рожден ден на който тя не беше поканена.. и аз реших да отидя да се позабавлявам.. и кво стана.. там най-добрата и приятелкав която преди бях влюбен ..
иии напихме се .. танци .. а , у .. и ето че стигнахме до целувки , натискания .. и секс. Сега не знам какво да правя.. аз наистина си обичам приятелката повече от всичко но ме е страх от това понеже всички го видяха да не вземат да и кажат че ще стане лошо а аз съм 90% обеден че ще разбере.. какво да правя ? да и кажа ли или да замълча ? плс хелп
![]()
Е яко я обичаш и си загрижен.. за тва си й изневерил! Действай като мъж - кажи й и си понасяй последствията ..
Признай си...признат грях е половин грях,но се съмнявам,че приятелката ти ще ти прости така лесно.Ти твърдиш,че я обичаш..е как приятелю като я обичаш толкова много отиваш на някаво си купонче и се шлякаш с най-добрата и приятелка ? Много лоша работа. Признай си пък да видим кво ще стане,защото тя така или иначе ще разбере по-добре да е от теб !
Айде успехи..не искам да съм критичен,но..не се сърди![]()
da da... da me prebie
тя ще разбере 101% не чакаи а си поговори с нея обясни и че това е момент на слабост и не вярваш че заслужавате да развалите всичко между вас заради твоята слабост която е била подтикната от обстановката в която си бил![]()
абе брат ква е тааа глупост дет си направил.... с най добрата фрпо добре и признаи и и кажи че сте го направили под въздействието на алкохола
мвесто да я лъжеш...! :P
Определено най-доброто решение е да и кажеш най-вероятно го заслужава...
кажи и истината,като прикриваш,сеедно си продължаваш да я лъжеш.
Пък и щом си и изневерил не мисля,че я обичаш.
Не мисля,че я заслужаваш даже.мн лошо си постъпил
Малко сме разумните.
az ako ne q obi4ah .. nqmashe 2 godini da i hodq sled guzapuk i .. vsichko beshe pod vuzdeistvie na alkohola
няма как да не разбрере, много нерви ще й спестиш ако й кажеш самможе даже да споменеш, че не помниш какво точно е станало ( демек мн си бил пиян
) айде успех и й кажи поне 38475954564 пъти че я обичаш и това не значи нищо
![]()
muahahaaha u sir r teh fuck'd![]()
GTA Stunting
братле така постапи отиди при нея па кфото стане
ми кат си толкос тъп да го напрайш тъй нещо...![]()
![]()
пък и ако наистина я обичаш толкос много както казваш алкохола не ти е извинение
![]()
otidi pred neq da s eobqsnqva6 4e e bilo ot alkoholaПървоначално написано от bubblegum9210
Abe ne moga da vi razbera za6to vsi`ki se opravdavate s alkohola?da ne bi kato se napiete 4uvstvata vi da iz4ezvat ?sig se izparqvat?ne moje kato si trezven da q obi4a6 a kato si piqn da prai6 kvot iska6..tva ne e izvinenie!
Cruel Intentions
Казвай и, понасяй си последстияа, изеини и се....но по-добре от теб, от колкото от някои друг да разбере!!!!!!!!!
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
1vo-alkohola ne ti e opravdanieПървоначално написано от bubblegum9210
2ro-ako iska6 da se razmine6 po-leko i priznai ti,po-dobre da go nau4i ot teb,a ne ot drugi,za6toto taka 6te e QVNO,4e si iskal da q izluje6,a ot lujata boli pove4e!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
точноПризнай си...признат грях е половин грях,но се съмнявам,че приятелката ти ще ти прости така лесно.Ти твърдиш,че я обичаш..е как приятелю като я обичаш толкова много отиваш на някаво си купонче и се шлякаш с най-добрата и приятелка ? Много лоша работа. Признай си пък да видим кво ще стане,защото тя така или иначе ще разбере по-добре да е от теб !
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
mm trqbva da i kage6 ,a ne da 4aka6 drugite da te izportqt ,6toto taka 6te stane o6te po -gadno
защо го упреквате,че казва че я обича а е спал с друга.... това също се случва ... но иначе са прави за това - по-добре да и кажеш .. аз като казах на 1 бивш и той ми прости,защото е бил направил същата грешка и той си призна и той ... така че успеееех (hug)
Както казаха алкохола въобще не ти е извинение.Първоначално написано от bubblegum9210
Ти щом знаеш,че като пиеш, вършиш глупости,нямаше да пиеш.
Постъпката ти е мн гадна,мн гадно за приятелката ти,горката.
Не бих искала да съм на нейно място,защото не бих ти простила.
Но по-добре си признай,защото ако не от теб ще научи от някой друг и тогава тежко ти на тебе...и все пак не ти ли тежи на съвестта тая изневяра?Според мен ,да.затова ,че признай и всичко и и поискай прошка!пък оттам нататъка нещата са в нейните ръце.
Малко сме разумните.
Гадно се е получило...разбирам те!
Дано го приеме по-лекичко и да не скъсате...това е най-разумното нещо,което мога да ти пожелая![]()
+1Първоначално написано от buba91
![]()
Нов ник: Cassidy
Всеобщото мение е да й кажеш. Моето също !
Но аз пък го погледнах от друга гледна точка ... Щом си го направил, нещо те е провокирало да го сториш, въпреки обичта ти. Понякога само с обич не става в живота. А твоят живот е само 16 годишен ... Дори и да не прости ... повярвай ми ... Има още много да палуваш и още много да обичаш.![]()
Но поне бъди честен и прям с момичето. Дори и да заслужава или да не заслужава (не знам), хубаво е да има чистота в отношенията ! Пък каквото сабя покаже после ... Ако си сигурен, че тя е момичето, ще се бориш за нея и така ... Но аз съм оптимистка. Щом и тя е с теб 2 години ... 100% и на нея не и е било лесно да ти върви подир Гъза (както ти каза по-горе). Успех !![]()