.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от LigLichKa1936
    охх и аз са се мъчаа тоя месецц почти не ям освен на вечеря почтии ....... и незнайно как даже напълнях сс 3 килограма как да сваля като даже с ядене става по зле

Ами сори душицоо ... ама там ти е грешката! Сички диетолози го казват яж на закуска и на обяд ,но не и на вечеряя! Когато вечеряш няма как да си израсходваш набавените калории докъто спиш! Всички казват,че е най-добре да закусваш ,после почти да не или изобщо да не обядваш и НЕ ВЕЧЕРЯЙ!!! (:
    ee не става за всеки ден

Откакто спрях да вечерям свалих 4кг
    мда бих само където на вечеря съм с нащее и те са противв това циалото и нямам шанс да не ям
    и аз съм така, вечер никак не ми се яде ама родителите ми като са в нас и всички сме заедно и ме карат да ям мн е кофти така ...
    нали ... ? искаш не искаш ядеш
    ако не омета всичко какви караници се развихрят само ужас , тази вечер се спасих от яденето и утре вечер ще успея
    как бе
    когато се прибрах вкъщи всички спяха и така се спасих

Цитирай Първоначално написано от LigLichKa1936
    охх и аз са се мъчаа тоя месецц почти не ям освен на вечеря почтии ....... и незнайно как даже напълнях сс 3 килограма как да сваля като даже с ядене става по зле

Ами сори душицоо ... ама там ти е грешката! Сички диетолози го казват яж на закуска и на обяд ,но не и на вечеряя! Когато вечеряш няма как да си израсходваш набавените калории докъто спиш! Всички казват,че е най-добре да закусваш ,после почти да не или изобщо да не обядваш и НЕ ВЕЧЕРЯЙ!!! (:
    ee не става за всеки ден

Откакто спрях да вечерям свалих 4кг
    мда бих само където на вечеря съм с нащее и те са противв това циалото и нямам шанс да не ям
    и аз съм така, вечер никак не ми се яде ама родителите ми като са в нас и всички сме заедно и ме карат да ям мн е кофти така ...
    нали ... ? искаш не искаш ядеш
    ако не омета всичко какви караници се развихрят само ужас , тази вечер се спасих от яденето и утре вечер ще успея
    как бе
    когато се прибрах вкъщи всички спяха и така се спасих

оф боже .......... яж ! но не яж хляб например и се ограничи от сладкото яж по примерно една вафла на седмица или пък си вземи един малак шоколад и си го яж цяла седмица по малко всеки ден понеже е трудно да не ядеж сладко аз примерно има моменти в който буквално съм осверипяла за сладко но хляба тря се спре мисли за него като някафбоклук който ти задрсътва организма въпреки че не е точно така но кво толкова бе един хляб ли няяя може се спре но запомни че и само на една вода да си на ден нищо няма да постигнеш ако не се напънеш малко смисъл прави упражениня у вас .фитнеса е добре но не всеки има възможност вместо това си наложи да скачаш по полвин час на важе след като си вечеряла или си хапнала повече движи се повечко и така яж до 5 - 6 часа най късно , коремни преси прави тва са неща за който може да отделяш по полвин час поне пусни си музика и действай и така не тря се депресираш ти си си ти дали с 5 кг повече или по малко като не се харесваш така направи нещо ! напълно те разбирам аз също се втрещявам напоследък с тези килограми ниска съм и преди бях със супер телце но понеже влязах в пуберитета по късно (15години) изведнъж напълнях и от 45-7 кила станах 53 не се харесвам после свалих и станах 49 но ето че пак ги качих то всичко си е и от човека и гените му знам за хора дебели който са били след пуберитета си стават съвсем нормлни други пък дебелеят неможеж да знаеш единнственото който е важно е да се грижиж за себе си и да се обичаш... успееш ли да се харесаш ти тогава стават чудеса успехи мацка

Цитирай Първоначално написано от ice_teaa
    Az pyk otslabnah s 7 kila za 2 sedmici,prosto se ograni4avai...dali dneska shte izpiesh edno mlqko tova sa 600 kalorii,na den jenskiq organizam gori 2200 a mujkiq 3000 kalorii + dvijeniq 2500
    2500-600=2000 da gi kajem,4 dena svalqsh po kilogram shtoto 2000x4=8000 kalorii koeto se ravnqva na 1 kilogram
    (3 sedmici)21x2000=42 000 kalorii
    42 000 deleno na 7000 = 6 kila

ako trqbva da go gledame nau4no,taka se vodi,a za mujkiq organizam nqma da sa 6 kila ami 8-9

хахахахаахахах смеех смеех първо не разбрах формулите ти второ след месец сиг ще си не с 7 а с 10кила повече щото тва за две седмници ДВЕ да свалиш толкова много мазнини не е възможно 7 кила айде да бяха две ама 7 сиг си се изсрала

Хаха,и на мен ми беше проблема в бедрата От 2 месеца ходя редовно на фитнес,танци,плуване и водна аеробика.Съветвам те да тръгнеш поне на фитнес 3 пъти в седмицата и на плуване.От водната аеробика също много се стягат бедра,корем и.т.н. Ограничавай сладките неща,както и солените,особено чипсовете,пърженото,яж повече протеинови храни,т.е. риба,яйца,пилешко месо,пий течности,но не газирани(най-добре вода поне по 1.5 литра на ден) иии недей да седиш много пред компа.Това адски много вреди,честно ви казвам Успех
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мале какви умове вълнеят тука
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Това да гладуваш си е мъчение така не става винаги се изкушаваш...Пробвал съм ама не става...Потърсете в интернет диетата на Д-р Пиер Дюкан аз комбинирах 1-вата част на диетата с плуване за 7 дни 6 килограма и сега съм в 2-ри етап с редуването на зеленчуците...Диетата е много добра за хора които обичам да ядат месо...Ядете на корем и колкото повече ядете толкова повече кг може да сфалите. Ако диетата се комбира с спорт като мен но не спортувайте много защото диетата се води безвъглехидратна и се чувствате замаяни когато правите тежка физическа работа..Може спокойно да си стоите пред компютърчето да нагъвате пържоли с кока-кола лайт и сфаляте килограми диетата е просто уникална вместо да се мъчите с тоя глад...

Град
    тhe middLe of nowhere
    [quote="anq_777"]
    Цитирай Първоначално написано от ice_teaa
    Az pyk otslabnah s 7 kila za 2 sedmici,prosto se ograni4avai...dali dneska shte izpiesh edno mlqko tova sa 600 kalorii,na den jenskiq organizam gori 2200 a mujkiq 3000 kalorii + dvijeniq 2500
    2500-600=2000 da gi kajem,4 dena svalqsh po kilogram shtoto 2000x4=8000 kalorii koeto se ravnqva na 1 kilogram
    (3 sedmici)21x2000=42 000 kalorii
    42 000 deleno na 7000 = 6 kila

ako trqbva da go gledame nau4no,taka se vodi,a za mujkiq organizam nqma da sa 6 kila ami 8-9

сигурно имаш 6 по математика
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Варна
    Отслабнах!!!Не знам с колко,не съм се теглила ама се харесвам!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз си спазвам един режим от една седмица (от понеделник де) и отслабнах 1 kg до сега.Разбрах, че не се качва от основните хранения, а от тези между тях и точно на това основах режима си.Направих си програма и плътно си я спазвам.Ям си всички продукти, не гладувам, просто ограничих сладкото и тестеното.От вчера правя една лунна диета, което е против политиката ми, но чух много позитивни мнения за нея от мои близки и реших, че трябва да опитам.Чувствам се чудесно, сякаш свалих вече малко от дупето.Смея да кажа, че имам опит с диетите, защото от пети клас някъде започнах да напълнявам и до сега водя борби с килцата и режима е единственото нещо, което ми е помогнало без да гладувам.Препоръчвам на всички които искат да отслабнат трайно или да отидат на диетолог, или да си изготвят сами режим, в зависимост от необходимото им потребление, няма смисъл да гладуваме ако сме активни, или пък да се тъпчем и да водим заседнал начин на живот.Надявам се да съм била полезна.

П.П.: http://kalorii.tialoto.bg/ - от тук можете да проверите колко калории изгаряте дневно, ако намалите броят им с 250-отслабвате ;]
    http://spidersport.com/calories.php - таблица с калориите в основните храни, все пак, ако имате опаковка е по-добре да сметнете по нея, не винаги има пълно съответствие от сайта
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

фитнес или се запиши на някакъв спорт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си