- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна?
Първоначално написано от ReBeL
Първоначално написано от ReBeL
оф боже .......... яж ! но не яж хляб например и се ограничи от сладкото яж по примерно една вафла на седмица или пък си вземи един малак шоколад и си го яж цяла седмица по малко всеки ден понеже е трудно да не ядеж сладко аз примерно има моменти в който буквално съм осверипяла за сладко но хляба тря се спре мисли за него като някафбоклук който ти задрсътва организма въпреки че не е точно така но кво толкова бе един хляб ли няяя може се спре но запомни че и само на една вода да си на ден нищо няма да постигнеш ако не се напънеш малко смисъл прави упражениня у вас .фитнеса е добре но не всеки има възможност вместо това си наложи да скачаш по полвин час на важе след като си вечеряла или си хапнала повече движи се повечко и така яж до 5 - 6 часа най късно , коремни преси прави тва са неща за който може да отделяш по полвин час поне пусни си музика и действай и така не тря се депресираш ти си си ти дали с 5 кг повече или по малко като не се харесваш така направи нещо ! напълно те разбирам аз също се втрещявам напоследък с тези килограми ниска съм и преди бях със супер телце но понеже влязах в пуберитета по късно (15години) изведнъж напълнях и от 45-7 кила станах 53не се харесвам после свалих и станах 49 но ето че пак ги качих то всичко си е и от човека и гените му знам за хора дебели който са били след пуберитета си стават съвсем нормлни други пък дебелеят неможеж да знаеш единнственото който е важно е да се грижиж за себе си и да се обичаш... успееш ли да се харесаш ти тогава стават чудеса
успехи мацка
![]()
Първоначално написано от ice_teaa
хахахахаахахах смеех смеех първо не разбрах формулите ти второ след месец сиг ще си не с 7 а с 10кила повече щото тва за две седмници ДВЕ да свалиш толкова много мазнини не е възможно 7 кила![]()
айде да бяха две ама 7 сиг си се изсрала
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха,и на мен ми беше проблема в бедратаОт 2 месеца ходя редовно на фитнес,танци,плуване и водна аеробика.Съветвам те да тръгнеш поне на фитнес 3 пъти в седмицата и на плуване.От водната аеробика също много се стягат бедра,корем и.т.н. Ограничавай сладките неща,както и солените,особено чипсовете,пърженото,яж повече протеинови храни,т.е. риба,яйца,пилешко месо,пий течности,но не газирани(най-добре вода поне по 1.5 литра на ден) иии недей да седиш много пред компа.Това адски много вреди,честно ви казвам
Успех
![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
мале какви умове вълнеят тука![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това да гладуваш си е мъчение така не става винаги се изкушаваш...Пробвал съм ама не става...Потърсете в интернет диетата на Д-р Пиер Дюкан аз комбинирах 1-вата част на диетата с плуване за 7 дни 6 килограма и сега съм в 2-ри етап с редуването на зеленчуците...Диетата е много добра за хора които обичам да ядат месо...Ядете на корем и колкото повече ядете толкова повече кг може да сфалите. Ако диетата се комбира с спорт като мен но не спортувайте много защото диетата се води безвъглехидратна и се чувствате замаяни когато правите тежка физическа работа..Може спокойно да си стоите пред компютърчето да нагъвате пържоли с кока-кола лайт и сфаляте килограми диетата е просто уникална вместо да се мъчите с тоя глад...![]()
[quote="anq_777"]Първоначално написано от ice_teaa
сигурно имаш 6 по математика![]()
![]()
![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Отслабнах!!!Не знам с колко,не съм се теглила ама се харесвам!![]()
![]()
![]()
Аз си спазвам един режим от една седмица (от понеделник де) и отслабнах 1 kg до сега.Разбрах, че не се качва от основните хранения, а от тези между тях и точно на това основах режима си.Направих си програма и плътно си я спазвам.Ям си всички продукти, не гладувам, просто ограничих сладкото и тестеното.От вчера правя една лунна диета, което е против политиката ми, но чух много позитивни мнения за нея от мои близки и реших, че трябва да опитам.Чувствам се чудесно, сякаш свалих вече малко от дупето.Смея да кажа, че имам опит с диетите, защото от пети клас някъде започнах да напълнявам и до сега водя борби с килцата и режима е единственото нещо, което ми е помогнало без да гладувам.Препоръчвам на всички които искат да отслабнат трайно или да отидат на диетолог, или да си изготвят сами режим, в зависимост от необходимото им потребление, няма смисъл да гладуваме ако сме активни, или пък да се тъпчем и да водим заседнал начин на живот.Надявам се да съм била полезна.
П.П.: http://kalorii.tialoto.bg/ - от тук можете да проверите колко калории изгаряте дневно, ако намалите броят им с 250-отслабвате ;]
http://spidersport.com/calories.php - таблица с калориите в основните храни, все пак, ако имате опаковка е по-добре да сметнете по нея, не винаги има пълно съответствие от сайта
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
фитнес или се запиши на някакъв спорт![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]